Zeki Topsakal'ın Açıklaması

Zeki Topsakal'ın Açıklaması

Tütünspor Başkanı Zeki Topsakal Açıklamada Bulundu. Birlik Mesajı Verdi.

Son günlerde Akçaabat Tütünspor’da başkanlık ve başkan yardımcılığı görevi yapmış olan,  kalplerinde hiçbir kötülük olmayan, tertemiz kalpleriyle kulübümüze hizmet aşkıyla çalışan sevgili dostlarım İ. Metin Kazancıoğlu ve Yusuf  Kırandi’nin karşılıklı demeçleri mevcut kulüp başkanı, taraftar ve dostları olarak beni derinden üzmüştür.

 

Halbuki; bu değerli kardeşlerim, Akçaabat gençliğine hizmetin en iyisini verebilmek için maddi ve manevi her türlü imkanlarını kullanmışlardır. Şahsım ve kulübüm adına yaptıkları hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkürü borç biliyorum.

 

Son yapılan kongrede 53 yıllık kulübü yönetecek bir başkan adayı çıkmamıştır. Bir araya gelip kulübün geleceğini düşünmemiz gerekirken, bu sözlü sataşmalar bizlere, camiamıza, dostluğumuza zarar vermektedir. Gelin hep beraber el ele vererek Akçaabat  Tütünspor’a yakışır bir şekilde, birbirine sıkı sıkıya bağlı bir yönetim oluşturarak bu camiaya layık olmaya çalışalım.

 

27.06.2010 tarihinde yapılacak olağanüstü kongrede aday olma hevesimi, heyecanımı ve azmimi bu gelişen olaylar zedelemiştir. Uzun yıllardan beri yürütmekte olduğum kulüp genel sekterliğimi geçen yıl yaşanan fikir ayrılığı nedeniyle Sayın Metin Kazancıoğlu ile  ayrı düşerek Sayın Yusuf Kırandi ile seçime girdik. O seçimde yaşanan heyecan ve atmosferin bu seçimde de olmasını beklerdim.

 

Aziz dostlarım Metin Kaancıoğlu ve Yusuf Kırandi, vereceğiniz maddi ve manevi destekle külübümüzü en üst seviyeye çıkartmaya talibim.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor