Zeki Öztürk'ten Çarpıcı Açıklamalar

Zeki Öztürk'ten Çarpıcı Açıklamalar

Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü Başkanı Zeki Öztürk, kulübün Akçaabat’ın malı olduğunu ve henüz bu bilincin ilçede oluşmadığını belirtti.

Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü Başkanı Zeki Öztürk, kulübün Akçaabat’ın malı olduğunu ve henüz bu bilincin ilçede oluşmadığını belirtti.

Trabzon Akçaabat FK Başkanı Zeki Öztürk, sitemize çarpıcı açıklamalarda bulundu. Zeki Öztürk, boş tribünlere oynamanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti. Öztürk “Akçaabat’ta boş tribünlere oynuyoruz. Boş tribünlerde hakemlerde etkileniyor. Gittiğimiz her yerde bakan, milletvekili veya belediye başkanları protokolde yerlerini alıyor. Bu hakemler üzerinde ister istemez bir baskı oluşturuyor. Bunu hakemler etkilendi şeklinde demiyorum, ama boş protokol tribünleri ile oynamak farklı bir şey. Bizim tribünlere bakıldığında ise tek başına oturan bir adam var” dedi.

En büyük destek Faruk Özak’tan..

En büyük desteği Faruk Özak’ın verdiğini ifade eden Öztürk “En büyük desteği Trabzon Milletvekili Fark Nafiz Özak’tan görüyoruz. Bizden desteğini hiç esirgemedi. Kendisine teşekkür ediyorum. Belediye başkanları da ilgilenmeye çalışıyor, ama ilgilenmek başka bir şey, destek olmak başka bir şeydir” dedi.

Bu Takım Akçaabat’ın…

Akçaabat FK’nın Akçaabat’ın bir takımı olduğunu ifade eden Öztürk “Kafalarda bir soru işareti var. Bu takım Zeki Öztürk’ün takımı değil, Akçaabat’ın takımı. Parasını veren Zeki Öztürk olabilir. Bu Takımın ruhu Sebats ruhudur. Sebat ismini alamamış olabiliriz. Ama aynı ruhla mücadele veriyoruz. İsmiminiz Sebat ismini alamamız bu takımı Sebat ruhundan uzaklaştırmaz.  Ama Bu takımı Akçaabat’a mal etmeye çalışıyoruz. Bu kulübü isteyen var, istemeyen var, çeken var, çekemeyen var. İyi sonuçlar geldikçe taraftar da maça gelecektir, bu bize dolayısıyla sporcularımıza bağlı. Bizim zeminimiz çok kötü ama biz ne olursa olsun çamurda da olsa taraftar bize sahip çıktıkça maçlarımızı burada oynamak istiyoruz. Diğer türlü sahiplenmez ise Yavuz Selim’e veya Çarşıbaşı’nda maçlarımızı oynarız. Oradaki sahalar güzel. Ama biz seyircimizle birlikte olalım da tarlada oynayalım. Zemin bizim için önemli değil. Kimseden maddi destek değil manevi destek bekliyoruz. Bunu da zorla yaptıracak değilim. Bazı arkadaşlarımızın düğünü var veya nikahı var, Bu takıma 15 günde bir 1.5 saat ayıramıyor. Bu takımı içler kabul ettiği müddetçe Akçaabat’ın takımıdır. Formasında benim firmam yazıyor ama bunun da bir anlamı var. Futbolcuların göğsüne Sebat yazıyor.  Oraya Sebat yazıyor.  Bunun anlamı Sebat’ı anımsatmak için yazdık bunu” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Spor