Zeki Öztürk, "Ben Sebatspor Manyağıyım"

Zeki Öztürk, "Ben Sebatspor Manyağıyım"

Sebat Proje Trabzon Akçaabat başkanı Zeki Öztürk, "Ben Sebatspor Manyağıyım"

Grubunun en büyük bütçeli takımlarından biri olan ve sezona şampiyonluk parolasıyla giren Sebat Proje Trabzon Akçaabat’ta üç haftada alınan 1 puan moralleri bozdu.

 

Teknik direktör Ayhan Alemdaroğlu’nun tartışıldığı şu günlerde Başkan Öztürk, hocasına sahip çıktı. İşte Öztürk’ün yaptığı samimi açıklamalar;

“Onu Da Ben Yapacak Değilim”

“İsimleri de ortaya koyalım, kimseyle kavga etmek için söylemiyorum bunları. 4 tane yedik son maçta, 5 de yiyebilirsin. Futbolda bunlar var, yenmek yenilmek önemli değil. Geçen haftaki maçta da benim kalecim bir kez yere yattı o da penaltıda. Onun dışında kalemize gelemediler. Ama o maçla bu maç arasında nedenini bilemediğimiz bir şekilde dağlar kadar fark var. Takımımız kendisi gibi oynamadı. Çok çok iyi transferler yaptık, mevcudumuz 30. 4-5 oyuncu fazladan tutuyoruz elimizde. Bu ligin tozunu atacak iki tane 11 çıkar bu kadrodan, onu da ben yapacak değilim.”

“Sebat Manyağıyım”

“Ama ne teknik heyetim, ne futbolcum rahat bırakılıyor. Söylenen hiçbir söz gizli saklı kalmıyor. Çevreden büyük bir baskı oluşturuluyor takım üstünde. Hocayla ilgili söylenenler hoş değil. Ben duygusal bir adamım, çabuk etkileniyorum. Bu işten ticari hiçbir beklentim yok, sadece Sebat manyağıyım. Her insan hata yapabilir ama bu transfer döneminde 6-7 hocayla birlikte 4 ay boyunca canla başla çalıştık. Bu oyuncuları idare edecek tecrübe de hocamızda var. Sadece biraz zamana ihtiyacımız var. Daha üçüncü hafta stada gelip benim hocama, oyuncuma hakaret edeceksin? Gelmesinler! Ne gördün üç haftada da bu kadar tepki? 85. dakikada oyuna giren adama sövülür mü?”

“Başaran Ağabeyimizdir”

“Hiç olmadığı kadar takım içinde birlik beraberlik var, takım ruhu yakalandı. Maçta sonra hepsi çok üzüldü gördünüz. Bizim insana yaranmak mümkün değil. Ali Kemal Başaran ağabeyimizin yüzüne de söyledim; ‘Ben başarısız oluyorsam, sizin vermediğiniz futbolculardan dolayı bu başarısızlık.’ Ama ona da sitem edemiyorum, Ali Kemal ağabeyin elinde olsa bütün topçuları bize verir. Camiamıza yakınlığı ortada, benim de ağabeyim. Trabzonspor da Sebatspor’un ağabeyidir. Biz ne için mücadele ediyoruz, Trabzonspor için. Sebatspor, 1461’den sonra Trabzonspor’un Pilot’u olacak ikinci takımdır. Tek amacımız bunu sağlayabilmek ama bazı çevrelerden gereken desteği alamıyoruz.”

Trabzonspor’a Sitem

“Tabiki takım olarak beklemediğimiz bir noktadayız. Geçen senenin sonundan itibaren transferde seçici davrandık. Trabzon’da herkes bizi eleştiriyor ama takımı Akçaabatlı çocuklardan oluşturmayı benden daha çok kim isteyebilir? Kimle yan yana gelsem bana sorular ilk soru ‘Bu takımda kaç tane Trabzonlu var’. Bu kadar da olmaz. Başarı illa Trabzonlu oyuncularla mı yakalanır? Var da mı biz almıyoruz? Bu sene Trabzonspor’dan istedik, 6-7 tane oyuncu talep ettik 1 tane alamadık. Kimden alacağız biz bu oyuncuları? 1461’den gönderilen oyuncuların hepsini yanları başında Akçaabat varken dışarıya gönderdiler. Kim gönderdi bunları, ben mi?”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor