Zanlı Yakalandı

Zanlı Yakalandı

Akçaabat'ta Ali Aygün'ün öldürülme olayına karıştığı iddia edilen bir şahsın yakalandığıöğrenildi.

Aygün’ün katil zanlısı olduğu ileri sürülen S.M. Muğla polisi tarafından yakalandı
Akrabalarının yanına gitti

Trabzon’un Akçaabat İlçesi’nde 7 Ekim Pazar günü öldürülen market sahibi Ali Aygün’ün katil zanlısı olduğu ileri sürülen Akçaabat nüfusuna kayıtlı S.M. (27) olayın hemen ardından gittiği Muğla’nın Milas İlçesi’nde yakalandı. S.M’nin akrabalarının yanına gittiği öğrenildi.

‘Silahı dereye attım’

S.M’nin olayın ardından tanıdıklarının yanına giderek “Buraya yerleşmek istiyorum, bana ev bulun” dediği öğrenildi. Öte yandan S.M. olayda kullandığı silahı ise bir dereye attığını söyledi. Katil zanlısı olduğu ileri sürülen şahsın bugün hakim karşısına çıkması bekleniyor.

Trabzon’un Akçaabat İlçesi’nde öldürülen market sahibi Ali Aygün’ün katil zanlısı olduğu iddia edilen S.M. (27) Muğla’nın Milas İlçesi’nde polis tarafından kıskıvrak yakalandı. 7 Ekim Pazar günü saat 22.00 sularında meydana gelen olayda; yazıhane ve market sahibi 45 yaşındaki Ali Aygün sahil yolu yaya geçidi üzerinde silahla ateş edilerek öldürülmüştü.

Kardeşinin piyasaya borcu olduğu ve bu sebeple öldürüldüğü iddia edilen Ali Aygün’ün katil zanlısı S.M polis tarafından başlatılan geniş çaplı operasyon ile her yerde aranmaya başlanmıştı. Olaydan hemen sonra akrabalarının yanına giden S.M önceki akşam Muğla’nın Milas İlçesi’nde yakalandı. S.M’ nin bugün Akçaabat’ta hakim karşısına çıkartılması bekleniyor. S.M’nin olayın ardından tanıdıklarının yanına giderek “Buraya yerleşmek istiyorum, bana ev bulun” dediği öğrenildi.

Öte yandan S.M. olayda kullandığı silahı ise bir dereye attığını söyledi. Aygün’ün katil zanlısı olduğu belirtilen S.M Muğla’da üst araması yapıldıktan sonra sağlık kontrolüne gönderilerek olayın işlendiği Trabzon’un Akçaabat İlçesi’ne getirilmek üzere yola çıkarıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler