Zağnosspor’dan vefa

Zağnosspor’dan vefa

Akçaabat Fatih Stadyumu’na Akçaabat Sebatspor’un ebediyete intikal etmiş başkanları Mevlüt Selami Yardım, Kazım Kolot ve Aslan Kalıntaş’ın posterlerini astılar.

İç saha maçlarını Akçaabat Fatih Stadı’nda oynamasının yanı sıra teknik heyet, futbolcu ve yönetici kadrosuyla bir Akçaabat takımı görüntüsü çizen Zağnosspor’un hafta sonunda oynadığı Bölgesel Amatör Lig’deki ikinci maçı bir “vefa maçı” görüntüsü ortaya koydu.

Başkanlığını Akçaabat Sebatspor’un eski başkanlarından Şenol Ayvaz’ın yaptığı Zağnosspor Kulübü, maç öncesinde Akçaabat Fatih Stadı’na Akçaabat Sebatspor’un ebediyete intikal etmiş başkanları Mevlüt Selami Yardım, Kazım Kolot ve Aslan Kalıntaş’ın birer posterini astı.

Kale arkası tribününe astığı 3 posterle eski başkanları yad ederek bir vefa örneği sergileyen kulübün başkanı Şenol Ayvaz, “Onlar Akçaabat’ta futbol için çok mücadele ettiler. Çok katkılar sundular. Şimdi onların bıraktığı bayrağı biz devraldık. Geçmişte olduğu gibi bugün de aynı coşkuyla, heyecanla ve özveri ile taraftarlarımızın stada gelerek takımımızı desteklemelerini istiyoruz. İnşallah hep birlikte Akçaabat’ta futbola olan ilgiyi yeniden artıracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler