Zaferin 97.Yıldönümü

Zaferin 97.Yıldönümü

Çanakkale zaferinin 97 Yıldönümü Nedeniyle yaşar Sivrikaya Bir Mesaj yayınladı.

 

Çanakkele zaferinin 97. Yıldönümü nedeniyle Akçaabat Esnaf ve sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya Bir Mesaj Yayınladı. Sivrikaya mesajında şunları söyledi.

 

Çanakkale Zaferi’nin 97. Yıldönümünü idrak etmekteyiz. 18 Mart Çanakkale Zaferi tarihten silinmek istenen bir milletin bütün yokluklara rağmen tüm dünyaya vatanını canı pahasına nasıl savunduğunu göstermek ve ayrıca insanlık tarihi içinde özel bir anlam taşımaktadır.

Yurdumuzun dört bir yanından gelerek Çanakkale’de işgal kuvvetlerine geçit vermeyen kahraman askerlerimiz Çanakkale Zaferi’yle tarihteki Türk destanlarına bir yenisini daha eklemişlerdir. Türk Milleti tarih boyunca bağımsız yaşamış cesur insanlar topluluğudur. Bu topluluk bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır. Bundan sonra da yaşamayacaktır. Çanakkale’de şehit düşen kahraman askerlerimiz vatan için canlarını seve seve vermişlerdir.

Bu toprakların her karşı şehit kanlarıyla sulanmış şehitlerimiz bağımsız bir Türk yurdu bırakmak için bütün zorluklara kendilerini siper etmişlerdi. Bizlere bıraktıkları bu vatan toprağı için esnaf ve sanatkarlar olarak şehitlerimizi minnetle ve rahmetle anıyor, ruhları şad olsun diyoruz. Bize bıraktıkları bu vatan topraklarını da ne şartlarda olursa olsun kanımızın son damlasına kadar koruyacağımızı herkesin bilmesini istiyoruz. Türk Milleti var oldukça bu yurtta ezan susmayacak, bayrak inmeyecektir. Bu da böyle biline.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler