Zafer Bayramı Kutlandı

Zafer Bayramı Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 87. yıldönümü, Akçaabat’ta düzenlenen törenlerle kutlandı.

Haber ve Fotoğraflar:Derviş ALTUNTAŞ

 

Atatürk Parkı’ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başlayan etkinlikler, tebriklerin kabulü ile sona erdi.

 

Atatürk Parkı’ndaki Atatürk anıtı önünde düzenlenen törenlere, Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Celal Bozkurt,  kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum örgütlerinin başkanları katıldı. Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı eşliğinde göndere bayrak çekildi.

 

Törende bir konuşma yapan Garnizon Komutanı Yüzbaşı Celal Bozkurt,  ebedi komutanımız Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde gerçekleştirilen bağımsızlık mücadelesinin son halkası olan büyük zaferin 87. yıl dönümünü kutlamanın coşkusunu yaşıyoruz. Bu zafer, asil milletimizin gücünü vatan sevgisini, bayrağı ve onuru için neler yapabileceğinin ve sağlam temeller oturmuş olan Türkiye’nin bir habercisi olmuştur ” dedi.

Yüzbaşı Bozkurt konuşmasını şöyle tamamladı “ Tarihinde birçok güçlüğü birlikte aşmış Türk Milleti ve onun kahraman silahlı kuvvetlerinin birlik ve beraberlik içerisinde, aziz vatanın bölünmez bütünlüğüne, laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’ne kastetmek isteyen her türlü şer odaklarına karşı mücadelesini azim ve kararlılıkla sürdüreceğinden hiç kimsenin endişesi olmasın”.

 

Garnizon Komutanı Yüzbaşı Celal Bozkurt

 

 

Törenler, İlçe Jandarma Komutanlığı’nda tebriklerin kabulü ile sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler