Yüksekokul'da Sergi

Yüksekokul'da Sergi

Yüksekokul'da Sergi

KARMA SERGİ ZİYARETE AÇILDI

KTÜ Trabzon Meslek Yüksek Okulu tarafından gerçekleştirilen “Yerel Olan Güzeldir” konulu karma serginin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve davetliler katıldı.

Burada konuşan Başkan Gümrükçüoğlu, yerel ürünler ve öğelerin öne çıkarılmasından ötürü Meslek Yüksek Okulu yöneticileri ve akademisyenlere teşekkür ederken, “Bizde yerel yöneticiler olarak sizin geliştirdiğiniz bu ürünleri, şehrimizin ve bölgemizin tanıtımı olarak biraz daha yukarılara çıkarabilirsek ne mutlu bize” diye konuştu. Toplumun kültürel kimliğinin bir parçası olan geleneksel sanatları; tanıtmak, yaşatmak, gelecek kuşaklara aktarmak ve kültürel işbirliği oluşturmak amacıyla düzenlenen serginin açılışında Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen de hazır bulundu.

 

AKÇAABAT FEN LİSESİNİN

EKSİKLERİ GİDERİLECEK

Başkan Gümrükçüoğlu buradaki temaslarının ardından Akçaabat Şehit Gökhan Uzun Fen Lisesine geçerek okulun eksik ve taleplerini yerinde inceledi. Burada okul yönetimi ve öğrencilerle görüşen Gümrükçüoğlu, eksikliklerin giderilmesi için ilgili daire amirlerini talimatlandırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler