Yüksek Okulda mezuniyet Sevinci

Yüksek Okulda mezuniyet Sevinci

Karadeniz Teknik Üniversitesi-Trabzon Meslek Yüksek Okulu'nda mezuniyet töreni düzenlendi.

 

Karadeniz Teknik Üniversitesi-Trabzon Meslek Yüksek Okulu'nda mezuniyet töreni düzenlendi.

Okul bahçesinde gerçekleşen mezuniyet törenine, Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, Akçaabat Belediye başkan vekili Abdullah Ertem, K.T.Ü Rektörü İbrahim Özen, İlçe Emniyet Müdürü İsa Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk, İl genel meclisi Üyeleri Emin Zurnacı ve İrfan Çelik,öğretim görevlileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy törende yaptığı konuşmada, öğrencileri mezuniyetinden dolayı tebrik ederek, okulda öğrendiklerini hayata geçirerek ülkesine ve milletine yaşayışlı bir yurttaş olmalarını istedi. Ulusoy “Ülkenin çeşitli yerlerinde gelerek burada eğitim almış olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Almış olduğunuz eğitim sadece burada kalmamalı ve bu bilgiyi ülke menfaati için kullanmalısınız. Bizler devlet olarak yapacak olduğunuz her çalışmada sizlerin yanında olacağız” dedi.

akcaabat-mezuniyet-yukseokul.jpg

Ulusoy konuşmasında, bilgi ve teknoloji için öğrencilere her trülü desteği devale olarak vermeye hazır olduklarını belirterek “İhtiyaç halinde bizler her zaman sizin yanınızdayız. Bizin amiriniz değil bileri sizlerin hizmetkarlarıyız. Yeter ki sizler bu ülke için bir şeyler üretin” şeklinde konuştu.

 akcaabat-kaymakami-abdul-rauf-ulusor.jpg

yuksek-okul-mezuniyet-toreni-akcaabat-(6).20120526171854.jpg

yuksek-okul-mezuniyet-toreni-akcaabat-(5).jpg

Okul Müdürü Doç. Dr. Mustafa Kemal Değer ise yaptığı konuşmasında, öğrencilerin çağdaş bir üniversite ortamında eğitim-öğretim hayatını tamamladıklarını belirtti. Değer “ Okulumuzun öncelikle amacı, kendisine ve ülkesine yararlı insanlar yetiştirmektir. Çün ki üniversitemiz öğrencilerimizin toplum değerlerine ve kültürüne sahip çıkan uygar insanlar yetiştirmek istiyoruz. Buradan mezun olan öğrencilerimizin bu değerlere sahip olarak yaşayacağından hiçbir kuşkumuz yoktur” dedi.

yuksek-okul-mezuniyet-toreni-akcaabat-(2).jpg

akcaabat-mezuniyet-yuksekokul.jpg

Yapılan konuşmalar sonrasında Okul birincisi Arif Yılmaz 1.lik ödülünü kaymakam Abdul Rauf Ulusoy tarafından verildi. Bölümleri 2. Olarak bitiren öğrencilere ödüllerini rektör İbrahim Özen verirken, 3. Olan öğrencilere ise ödüllerini Akçaabat Belediye başkan vekili Abdullah Ertem verdi.

akcaabat-mezuniyet-yuksekokul.20120526172531.jpg

 

akcaabat-belediye-baskan-vekili-ertem.jpg

ktu-rektoru-ibrahim-ozen.jpg

Tören sonrası öğrencilere diplomaları verildi ve müzik eşliğinde öğrenciler keplerini havaya attı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler