Yönetimden Ziyaret

Yönetimden Ziyaret

Akçaabat Sebatspor Yönetim Kurulu Üyeleri Resmi Kurumları Ziyaret Etti.

 

 

Akçaabat Sebatspor'da hafta sonu yapılan kongrede göreve seçilen yönetim kurulu üyeleri, Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve İlçe Emniyet Müdürü İsa Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

 

Akçaabat Belediye BaşkanTürkmen, ziyarette yaptığı konuşmada, Akçaabat Sebatspor'a her zaman destek olduklarını, bu desteği bundan sonra da devam ettireceklerini belirterek, ''Akçaabat Sebatspor'a geçmişte olduğu gibi bundan sonra da desteğimiz devam edecektir. Biz elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Başarılı olmanız hepimizi sevindirir'' dedi.

 

 

     Kulübün maddi sorunları olduğunu ifade eden Türkmen, ''Bu sorunların üstesinden gelinmesi için fikir alışverişinde bulunduk. Başkan ve yönetim kurulu üyeleri kulüp için fedakarlık yapıyorlar, bu fedakarlığı şehrimizden de bekliyoruz'' diye konuştu.

 

 

     Türkmen, Akçaabat Sebatspor'un onurlu bir geçmişi olduğunu vurgulayarak, ''Trabzonspor'da geçmişte başarılı olmuş insanların Akçaabat Sebatspor'dan geçmiş olduğunu görürsünüz. Bu insanlar bizim için bir onur kaynağıdır. Bu insanların tecrübe ve fikirlerinden faydalanılması gerektiğini düşünüyorum. Akçaabat Sebatspor ile Trabzonspor işbirliğinin yapılması, geleceğe yönelik başarıda etkili olacaktır. Bu anlamda en iyi altyapı Akçaabat Sebatspor'dur. Başarı için altyapıya önem verilemesi gerekmektedir. Bu altyapı da Akçaabat'ta vardır'' dedi.

 

 

 

     Akçaabat Sebatspor Kulübü Başkanı Zeki Öztürk ise başarı elde etmek için birlikteliğin şart olduğuna dikkati çekerek, ''Akçaabat Sebatsporluyum diyen herkesin bu işe destek olması gerekir. Birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Bu anlamda bize verdiğiniz destek için yönetim kurulu adına teşekkür ederiz'' diye konuştu.

 

 

ozturk_kaymakamla2.jpg

 

sebat_baskanturkmenlea1.jpg

sebat_kaymakamlikta.jpg

sebat_emniyette.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor