Yönetimden Teşekkür

Yönetimden Teşekkür

Akçaabat Sebatspor Yönetim Kurulu tarafından Kulübe yaptığı desteklerden Osman Karaçukur’a teşekkür ederek forma hediye etti.

Akçaabat Sebatspor Yönetim Kurulu tarafından Kulübe yaptığı desteklerden dolayı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman  Karaçukur’a teşekkür ederek forma hediye etti.

MHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı  Osman Karaçukur ve Belediye meclis üyesi adayları Akçaabat Sebatspor Kulübünü ziyaret etti. Kulüp Başkanı Şenol Ayvaz,yönetim kurulu üyeleri, sporcular ve teknik heyet tarafından karşılana Karaçukur, Akçaabat Sebatspor’un başarısı için tüm Akçaabatlıların gerekli desteği vermeleri gerektiğini söyledi. Karaçukur  “Akçaabat ismini Türkiye köftemiz ve Akçaabat Sebatspor’umuz sayesinde duydu. Bu her iki değerimize de sahip çıkmak her Akçaabatlının görevidir. Bu nedenle bize düşen ne ise yapmaya hazırız” diye konuştu.

Ziyarette Akçaabat Sebatspor Kulübü Başkanı Şenol Ayvaz tarafından Osman Karaçukur’a kulübe yaptığı desteklerden ötürü isminin yazılı olduğu 61 numaralı Akçaabat Sebatspor forması hediye edildi.

Öte yandan Osman Karaçukur, Akçaabat Sebatspor taraftarına da destek olarak Ofspor karşılaşması öncesi taraftarlara Sebatspor beresi ve kaşkolu dağıttı.

 

 

Öte yandan Osman Karaçukur, Akçaabat Sebatspor taraftarına da destek olarak, Ofspor karşılaşması öncesi taraftarlara Sebatspor kaşkolu dağıttı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset