Yönetim Görev Başında

Yönetim Görev Başında

Akçaabat Sebatspor’da basın sözcüsü Erhan Çimşir, yönetim olarak görevlerinin başında olduklarını söyledi.

 

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Akçaabat Sebatspor’da basın sözcüsü Erhan Çimşir, yönetim olarak görevlerinin başında olduklarını ve Akçaabat Sebatspor’un bulunduğu durumdan çıkması için mücadele edeceklerini söyledi.

 

Erhan Çimşir AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda oynanan ve 3-0  Akçaabat Sebatspor’un mağlubiyeti ile sonuçlanan Bozüyük karşılaşmasının ilkyarısından Başkan Zeki Öztürk’ün soyunma odasına girerek takımı motive etmek için sarf ettiği sözlerin yanlış anlaşılmalara neden olduğunu ifade ederek “Oynadığımız Bozüyük karşılaşmasının ilkyarısında soyunma odasına 2-0 mağlup olarak giden takımımızı motive temek amacıyla soyunma odasında sporculara ve teknik heyete sarf ettiği sözler istifa gibi algılanmasına neden olmuştur.  Karşılaşmada 3. golü kalemizde görünce de başkanımız sağlık problemlerinden dolayı stadyumu terk etmek zorunda kalmıştır. Yönetim kurulumuz başkanımız başkanlığında Akçaabat Sebatspor’u bulunduğu durumdan kurtarmak için gayret göstermeye devam edecektir” dedi.

 

Teknik direktör arayışlarının da devam ettiğini belirten Çimşir açıklamasını şöyle tamamladı “Takımın başına getireceğimiz hoca konusunda arayışlarımız devam ediyor. Birkaç isim üzerinde görüşmeleriniz devam ediyor. Ankara’da Gençlerbirliği ile oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası 3.Kademe karşılaşması sonrası hoca konusunda kesin kararımızı vereceğiz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Spor