Yolculuk Bugün

Yolculuk Bugün

TFF İkinci Futbol Ligi’nde mücadele eden Akçaabat Sebatspor, yarın deplasmanda oynayacağı Çorumspor maçı için bugün Çorum’a gidecek.

TFF İkinci Futbol Ligi’nde mücadele eden Akçaabat Sebatspor, yarın deplasmanda oynayacağı Çorumspor maçı için bugün Çorum’a gidecek. Sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığı Kırmızı-Beyazlılarda bu maç öncesi parola üç puan olarak belirlendi. Genel Kaptan Ömer Tayyar Usman, rakiplerinin güçlü olduğunu ancak Çorum’dan 3 puanla döneceklerine inandığını söyledi.

Tedbirlerimizi Aldık
Güçlü bir takımla oynayacaklarını bildiklerini belirten Akçaabat Sebatspor Genel Kaptanı Ömer Tayyar Usman, rakibimiz geçen hafta Ofsporla Of’ta golsüz berabere kaldı. Bu nedenle bizden mutlaka üç puan almak isteyeceklerdir. Bu nedenle biz bunun bilincinde hafta içinde çalışmalarımızı yaparak tedbirlerimizi aldık. 90 dakika savaşıp kazanmak istiyoruz. Bunu da yapacak gücümüz var” dedi.

Daha İyi Olacağız
Takım olarak zorlu maça hazır olduklarını belirten Usman, “Güzel bir maç olacağı kanaatindeyim. Biz takım olarak maça hazırız. Takımımızda uyum sorunu yavaş yavaş bitiyor. Futbolcularımız birbirlerine alışmaya başladı. Ancak, bu maçta önceki haftalardan çok daha iyi olacağımıza inanıyorum. Çünkü yeni transferlerimiz takıma uyum sağladı. Sakat olan Hakan Akbulut’un iyileşmesi bizin için ayı bir avantaj” diye konuştu.

Ergin Zihni

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor