Yılmaz'dan Birliktelik Çağrısı

Yılmaz'dan Birliktelik Çağrısı

Akçaabat Sebatspor Başkan Yardımcısı İsmet Yılmaz önemli açıklamalarda bulundu.

             Akçaabat Sebatspor Başkan Yardımcısı İsmet Yılmaz önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz Sebatspor’un kurtuluşunun eski, yeni, yaşlı, genç demeden, geçmişi sorgulamadan, tüm camianın birlikte olmasıyla çözüme kavuşacağını belirtti.

 

            Yılmaz akcaabathaber.com a yaptığı özel açıklamada, göreve gelir gelmez kulübe ekonomik anlamda bir rahatlama sağlanması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini, gelinen noktada bir hayli mesafe aldıklarını belirtti. Yılmaz “çok zor bir göreve talip olduk. Tüm yönetim kurulu üyelerimiz bunun bilincinde. Bu göreve gelirken tek amacımız vardı, o da Akçaabat Sebatspor’a biraz olsun katkı sağlamaktı. Kongrede kimse aday olmadı ve biz bu görevi üstlendik. Ama bu görev bizim için çok ağır bir görev oldu. İlk yapmamız gereken iş maddi anlamda kulübe katkı sağlamak olmalı idi. Çünkü transfer yapılması gerekiyor, Federasyondan lisans çıkartmamız gerekiyordu. Bizim için beklide en zor aşılacak olan lisan sorunu idi. Ama sağ olsun sayın başkan Şenol Ayvaz federasyon ile istişare yaparak bu sorunu halletti. Futbolcuların peşinatları ve kulüpte bulunun görevlilerimizin de maaşlarıyla birlikte bu son dönemde yaklaşık 450 bin YTL (450 Milyar) bir ödeme gerçekleştirdik. Bu özellikle takım üzerinde Erzurumspor maçı öncesi çok olumlu bir hava oluşmasına sebep oldu. Takımızı Erzurum’a moralli gitti” dedi. 

 

 

            BU KULÜP HEPİMİZİN…

 

            Akçaabat Sebatspor’un kötü duruma düşmesinin kimseye fayda getirmeyeceğini aksine zarar getireceğini vurgulayan Yılmaz “Akçaabat Sebatspor camiasında hiç kimse yapacağı açıklamalar ile kulübü sıkıntıya sokmaya hakkı olmamalıdır. Bunaeski ve yeni ayrımı yapmadan tüm başkanlar, bizim yönetim kurulu üyelerimiz, eski yöneticiler ve divan kurulu başkanı olanlar özellikle özen göstermeleri gerekmektedir. Yapılan açılamalara çok dikkat edilmelidir. Bu takım hepimizin. Kulübün batması veya kötü duruma düşmesi kime yarar sağlar, Şuan bizim kulübün içinde bulunduğu durumda başka bir ilçe takımı olsaydı bu işi çok kısa süre içerisinde hallederlerdi. Ama biz maalesef halledemiyoruz. Neyi paylaşamıyoruz anlam vermiş değilim. Bu kulüp acı çekiyor. Bazı acılar toplumda güç birliği oluşturur, ama bu gücü Akçaabat Sebatspor camiası güce dönüştüremedi. İçimize bir virüs girdi. Bu virüsü hep birlikte olursak yok edebiliriz. Akçaabat’ın üzerine kabus gibi çöken nemelazımcılık ve çekememezliği üzerimizden atmalıyız. Her anlamda buna ihtiyacımız var. En büyük ilçeyiz ancak birçok konu da çok gerilerdeyiz. Akçaabat’a yakışmayan bu kısır döngüyü ortadan kaldırmak için gayret etmeliyiz. Bu gayreti görmediğimiz insanlara da gerekli tepkiyi vermede de acele etmeliyiz. ” diye konuştu.

 

           YARDIM VE KOLOT BU İŞİ ÇÖZEBİLİR

 

            Akçaabat Sebatpor’un en önemli sorununun ekonomik sorun olarak görüldüğünü ve bunu Sayın Selami Yardım ve Kazım Kolot bir araya gelerek sorunu çözebileceğini ifade eden Yılmaz , “Kulübün borcu var. Bu borç nasıl yapıldığı herkesçe biliniyor. Şimdi bu borcu nasıl yok ederiz onun hesabını hep beraber yapmalıyız. Çok sayıda zengin Akçaabatlı işadamımız var. Eski başkanlardan Kazım Kolot ve Selami Yardım birliktelik sağlarsa bu borçların halledilmesinde başrol oynarlar. Bu ikisinin başkanlığında oluşacak bir komisyon marifeti ile yönetim dışında bu sorunu çözebilecek güce sahiptirler. Herkes bunlara itibar devre güvenir. Alacaklı olanlar ile masaya oturulup pazarlık edilir. İnanıyorum ki alacaklı olan arkadaşlarımız alacaklarının büyük bir kısmını kulübe bağışlama yönüne gideceklerdir” dedi.

 

 

          AYRILAN  SPORCULAR KULÜP İÇİN KÖTÜ ÖRNEK..

 

            Akçaabat Sebatspor’dan son 4 yıldır ayrılan hiçbir sporcunu dua ederek değilde nefret ederek kulüpten ayrıldığını bununda onur kırıcı bir hal aldığı ve bu kulübün eski onurlu günlerine kavuşturmanın her kesimin görevi olduğunu ifade eden Yılmaz bunun için herke taşın altına elini sokmalıdır ifadesini kullandı.

Derviş ALTUNTAŞ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Spor