Yılmaz Da İstifa Etti

Yılmaz Da İstifa Etti

Akçaabat Sebatspor'da İstifalar Devam Ediyor. İstifanın Perde Arkasında Neler Var!.

Akçaabat Sebatspor’da istifalar devam ediyor. Ali Kemal Başaran’ın istifa etmesiyle başlayan sürece yönetim kurulu üyesi İsmet Yılmaz’da eklendi. Yılmaz istifasında Ali Kemal Başaran’a büyük tepki gösterdi.

İsmet Yılmaz istifa ile ilgili sitemize yaptığı açıklamada, büyük umutlar ile yönetime geldiklerini ancak devam eden süreçte bazı kişilere karşı girilen anlamsız haraketlerden dolayı istifa etmek zorunda kaldığını ifade etti.

İsmet Serdar açıklamasında şunlara yer verdi: “Yönetim kurulu kongreden sonra kulüp avukatı ile yaptığımız görüşmede, kulüpten alacaklı olan bazı kişiler hakkında açılan davanın son aşamaya geldiğini ve bu davayı Akçaabat Sebatspor adına kazanma ihtimalimizin çok yüksek olduğunu  öğrendik. Sayın Ali Kemal Başaran ile bu davaların devam etme kararı almamıza rağmen sayın Başaran bu sözünde durmamış ve istifa etme yolunu seçmiştir. Ben de bu davanın devam etmesinden yanayım. Bu görüşüm yönetim tarafından kabul görmemiş ve davadan vazgeçilmesi için bazı girişimler yapılmaya başlandığını üzülerek duymuş bulunmaktayım. Bu dava Akçaabat Sebatspor için hayati önem arz etmektedir. Bu aşamaya geldikten sonra kazanma ihtimalimizin çok yüksek olduğu bu davadan vazgeçmek kulübe yapılacak en büyük kötülüktür.  Bu görüş ayrılığı nedeniyle görevde kalma ihtimalim yoktur. Sayın Ali Kemal Başaran ile seferberlik parolasıyla çıktığımız bu yolda benimde ısrarımı dikkate almadan, yapılan yanlışa direnmeden istifa etmesini de kınıyorum”.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Spor