Yılın Evlilik Teklifi

Yılın Evlilik Teklifi

Konseri yarıda kesti. Evlenme teklifini tüm seyirciler huzurunda yaptı.

Akçaabat Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde gönülleri şenlendirecek unutulmaz bir yeni yıl konseri verdi.

Koro Şef Salih KAZANCIOĞLU yönetiminde, Türk Sanat Müziğinin gönüllerde yer etmiş en güzel eserlerini seslendirirken salondaki izleyiciler de koroya eşlik etti. Söylenen tüm parçalar sanatseverlerin gönüllerini mest etti.

Konserin en ilginç olayı ise konser esnasında yapılan evlenme teklifi oldu. Koro üyelerinden matematik öğretmeni İsmail Erkan kendisi gibi matematik öğretmeni koro üyesi Ayşegül Serbest’e ilginç bir sürpriz hazırlamıştı.

Kimsenin daha önceden haberi olmadığı olayda, konser devam ederken çiçeğini alıp mikrofonun yanına gelen koro üyesi İsmail Erkan önce konseri kesti ve derin bir sessizlik yaşandı. Ardından koro üyesi Ayşegül Serbest’i yanına çağırdı ve tüm sanatseverlerin huzurunda “benimle evlenir misin?”sorusunu kendisine sordu. Koro üyesi Ayşegül Serbest’te bu ilginç teklife kayıtsız kalmadı ve “cevabım tabi ki evet” dedi. Duygu dolu anlar yaşandıktan sonra konser kaldığı yerden devam etti.

Konsere; Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Trabzonspor Asbaşkanı Ali Kemal Başaran, Trabzon futbolunun tanınmış simalarından Arif Özcan, Turgay Semercioğlu, Kavaklı Belediye Başkanı Halil İbrahim DERVİŞOĞLU, Darıca Belediye Başkanı Muhammet Altınel, İş adamı Cemil Kalkışım, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi parti temsilcileri, Belediye THM Koro Şefi Serdar PUL, İlçe daire amirleri ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Gecenin sonunda Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür etti. Koro Şefi Salih KAZANCIOĞLU’na çiçeğini takdim ettikten sonra toplu hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından konser son buldu.

tsm-korosu-yeni-yil-konseri-(25).jpg

tsm-korosu-yeni-yil-konseri-(123).jpg

tsm-korosu-yeni-yil-konseri-(10).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler