Yıldızlı'da Su Kesintisi Tepkisi

Yıldızlı'da Su Kesintisi Tepkisi

İlçemiz Yıldızlı Beldesinde Yaşanan Su Kesintileri Vatandaşları Bezdirdi.

 

İlçemiz Yıldızlı beldesinde son günlerde yaşanan su kesintileri vatandaşları çileden çıkarttı. Son bir hafta içerisinde 3-4 kez kesilen sular nedeniyle isyan noktasına geldiklerini ifade eden vatandaşlar, belediyenin çözüm üretmemesinden şikayetçi oldular.

Yıldızlı Orta Mahalle’de ikamet eden Hasan Aydın isimli vatandaş, vatandaşın temel ihtiyacı olan su sorunun halledilmemiş olmasının bir acizlik olduğunu ifade ederek yetkileri suçladı. Hasan Aydın “Akçaabat’ta ikamet ederken yaklaşık 2 yıl önce Yıldızlı’ya taşındım. Yıldızlı coğrafi olarak çok güzel, ama belediye yönetimi olarak aynı şeyleri söylemem mümkün değil.  İnsanın en temel ihtiyacı olan su sorunu hala çözülmemiş bir köy gibi Yıldızlı. Belediyenin ekonomik durumu iyi ama su deposu yapmaya bunu harcamaya kıyıyorlar. Haftada en az 2 kez sular kesiliyor. Ya boru patlıyor ya da, başka bir sorun. Olan vatandaşa oluyor. Sabah kalkıyorsunuz sular kesik. Yaşlısı, çoluğu çocuğu olan var. Bunu düşünen yok” dedi.

Belediye yetkililerin suçu Trabzon Belediyesine attığını da belirten Aydın “Belediyesi arıyoruz, su neden kesildi, sorun ne? diye. Aldığımız cevaplarda suçu Trabzon belediyesine attıklarını görüyoruz. Üzerine giderek Trabzon belediyesini aradık, sorunun Yıldızlı belediyesinden kaynaklandığını ifade ediyorlar. Kimse suçu üzerine almıyor. Birileri göz göre göre vatandaşa yalan konuşuyor” şeklinde tepkisini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler