Yıldızlı TOKİ'de Mezuniyet

Yıldızlı TOKİ'de Mezuniyet

Yıldızlı Toki İlköğretim Okulu yıl sonu ve mezuniyet töreni okul bahçesinde gerçekleşti.

2009-2010 Eğitim öğretim Yılının sona ermesi ile birlikte okullar düzenledikleri etkinliklerle mezunlarını uğurluyorlar. Yıldızlı Toki İlköğretim Okulu  yıl sonu ve mezuniyet töreni  okul bahçesinde saat 20.00 de  gerçekleşti. Çok güzel bir havada gerçekleşen program izleyenler tarafından büyük beğeni topladı. Okulumuz kutlama komitesinde yer alan Cevat Yıldırım, Ahu Köktürk, Funda Ceyhan Bektaş, Neşe Yendi ve Kansu Ertem tarafından hazırlanan programa Yıldızlı Belediye Başkan Yardımcısı Osman Bulut, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Salih Köse, Şube Müdürü Halil İbrahim Tosun, Arge Biriminden Abdulvahap Altın, Okul Müdürümüz Kenan ÇİÇEK, Cumhuriyet ilköğretim Okulu Müdürü, Ahmet Kadıoğlu, Osmanbaba İlköğretim Okulu Müdürü Nedim Topsakal, Demirci ilköğretim Okulu Müdürü Ali Balta, Yıldızlı Anaokulu Müdürü Kenan Aslan, Okul Aile Birliği Başkanı Halil İncehasan, birlik üyeleri Şadıman Keskin, Elvan Öksüz, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

      Sunuculuğunu Hüseyin Kör'ün yaptığı mezuniyet gecesi istiklal marşının söylenmesi ile başladı. Açılış konuşmasını yapan okul müdürü Kenan Çiçek programa katılanlara ve programı hazırlayanlara teşekkür etti. Çiçek konuşmasında mezun öğrencilere seslenerek şunları söyledi; "Sevgili öğrenciler bizler sizleri en iyi şekilde yetiştirmeye çalıştık. İyi bir insan ve iyi bir vatandaş olarak topluma  ve kendinize yararlı bireyler olmanızı  hedefledik. Öğrenim hayatınıza bundan sonrada devam edeceksiniz. Başarıya kendi çabalarınızla ulaşmaya çalışın, hedefinizden sapmayın ve hiç bir zaman umutsuzluğa kapılmayın. Bahtınız ve yolunuz açık olsun." İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Salih Köse Yıldızlı Toki ilköğretim Okulu’nun beldenin parlayan yıldızı olacağını belirterek şöyle devam etti. "Değerli veliler çok güzel bir okula ve çok kaliteli öğretmenlere sahipsiniz. Bunların kıymetini bilerek kurumunuza sahip çıkacağınıza olan inancımız tamdır. Beldemizde ayrıca iki ana okulumuz daha bulunmaktadır. Bir ilköğretim okulu daha Toki Konutlarının bulunduğu yere yapılacak. Gelecekte Yıldızlı Beldesi eğitim kurumları ile her zaman önde olacaktır. Bu akşam çok güzel bir program hazırlanmış emeği geçen arkadaşları kutluyor, başarılarının devamını dilerim." 

 

       Mezuniyet gecesinde okul öğrencilerinin performanslarından oluşan "Yetenek Sizsiniz" isimli bir yarışma düzenlendi.  Öğrenciler birinci olabilmek için bütün hünerlerini sergilerken mutlu sona Grup Trabzon ulaştı. Jüri üyelerinin birinci eseri seçerken oldukça zorlandıkları yarışmanın aralarında çeşitli gösteriler yapılırken, muhteşem bir de defile sunuldu. 4/B sınıfı öğrencileri tarafından oynanan "Aşuk ile maşuk" isimli oyun izleyenleri adeta büyüledi. Programda ayrıca okula hizmet geçmiş katkıda bulunmuş ve kişi ve kuruluşlara okul müdürü tarafından plaketleri sunuldu. Mezun öğrencilerin havai fişek gösterileri ile uğurlanması ile birlikte program son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim