Yıldızlı Beldesinde Seçim

Yıldızlı Beldesinde Seçim

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat Yıldızlı Beldesi Kadın Kolları Kongresi Gerçekleştirildi.

 

Yıldızlı beldesindeki parti bürosunda gerçeklen kongreye, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Safiye Seymenoğlu ve Mustafa Cumur, Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Meral Kirişçioğlu, Yıldızlı Belediye Başkanı Yahya Tarakçı, AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, İlçe Başkanı Osman Çavuş ve çok sayıda partili katıldı.

akparti-yildizlsi.jpg

 

Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur kongrede yaptığı konuşmada, Kadının siyasetteki yerinin çok önemli olduğunu söyledi. Cumur “Trabzon’da kadın kolları çok önemli çalışmalara imza atmış ve Trabzon’dan bir kadın milletvekili çıkarmıştır. 3 Kasım öncesinde siyasiler miting alanlarına gittiklerinde bayanlar bu siyasilere çatal, kaşık ve tencere gösteriyordu. Çünkü mutfakta bir şey kaynamıyordu.  Şimdi ülkemiz mükemmel bir ortama doğru gitmektedir. Bunda kadınlarımızın emeği çok büyüktür. AK Partinin aldığı oyların % 58’i kadınlar tarafından verildi.  Ancak bunu biz az buluyoruz. Çünkü evdeki dertleri en iyi bilecek olan bayanlardır” dedi.

akp-kadin-kollari-secimi5.jpg

 

 

Kongrede konuşma yapan AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Meral Kirişçioğlu, AK Parti kadın kollarının üye sayısının 1 milyon 400 bini aştığını belirterek, “Bugün bu salonda kadın kollarının katılımını görünce gerçekten bizleri çok heyecanlandırdı. AK Parti iktidarını kadınlar taşıyor. Bu bilimsel araştırmalarda da ortaya çıkan bir gerçektir. Biz bu gücümüzle AK Partimizi iktidara taşıyoruz. Bu gücümüzle sadece Türkiye’de değil dünyanın tek siyasi kadın kollarıyız. Bununla gerçekten gurur duyuyoruz.”dedi.

 

Konuşmalar sonrası yapılan seçimde tek aday olan Arzu Şahin AK Parti Yıldızlı Kadın Kolları Başkanlığı’na seçildi.

 

Arzu şahinin listesinde şu isimler yer aldı:

 

Gönül Civelek, Aynur Uzun Nihal Taşçı, Semiha Karaağaçlı, Havva Ateş, Kader Yazıcı Tarakçı, Ayşen Berberoğlu, Şaduman Yılmaz, Semra Kandaz, Sevilay Taşçı, Ayşe Kadakal, Fatma Tarakçı.

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset