Yıldıray Boğoçlu Hayatını Kaybetti

Yıldıray Boğoçlu Hayatını Kaybetti

Akçaabat'ta 1 kişiyi öldürmek 1 kişiyi de yaralamak suçundan 14 yıl 7 ay hapis cezası alan Yıldıray Boğoçlu hayatını kaybetti.

Akçaabat'ta 1 kişiyi öldürmek 1 kişiyi de yaralamak suçundan 3,5 yıl önce tutuklanan ve cezaevinde yakalandığı lösemi hastalığının tedavisi için 1 yıl önce önce tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilen Yıldıray Boğoçlu (28), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

 

 

KTÜ Tıp Fakültesi’nde tedavisi sürerken hayatını kaybeden Boğoçlu bugün İlçemiz Çınarlık köyünde öğlen kılınan cenaze namazının ardından aynı yerde toprağa verildi.

 

 

Trabzon’da bir kişiyi öldürmek bir kişiyi de yaralamak suçundan 3 yıl önce tutuklanan ve cezaevinde yakalandığı lösemi hastalığının tedavisi için 6 ay önce tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilen Yıldıray Boğoçlu (27) umut ve üzüntüyü aynı anda yaşamış ilik nakli için hastaneye çağrıldığı gün yargılandığı mahkeme tarafından 14 yıl 7 ay hapis cezası verilmişti.

 

Trabzon’un Akçaabat İlçesi’nde 24 Mayıs 2006’da içkili bir restoranda hesaba itiraz eden müşteriler ile restoran görevlileri arasında çıkan silahlı kavgada müşterilerden Metin Uzun (41) öldü, 4 kişi de yaralanmıştı. Üç farklı silahın kullanıldığı olayda, restoran işletmecilerinden Yıldıray Boğoçlu, Metin Uzun’u öldürmek, Mustafa Arslan’ı da yaralamak suçundan tutuklanmış, Trabzon Bahçecik E Tipi Cezaevi’ne konulan Boğoçlu, yaklaşık 3 ay sonra rahatsızlandı ve yapılan tetkiklerde lösemi (kan kanseri) olduğu ortaya çıkmış ve tedavisi devam ediyordu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler