Yeniden dirilip şahlanacağız!

Yeniden dirilip şahlanacağız!

Usta, “Trabzonsporluların artık boynu bükülmeyecek” dedi ve söz verdi;

 

Usta, “Trabzonsporluların artık boynu bükülmeyecek” dedi ve söz verdi;

Trabzonspor'da 5-6 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek Olağan Genel Kurul öncesi başkan adaylarında Muharrem Usta, adeta mekik dokumaya başladı. İstanbul ve Kocaeli'nde yaptığı temasların ardından tekrar Trabzon'a dönen Muharrem Usta, Akçaabat delegesiyle bir araya gelerek projeleri hakkında bilgi verdi.Çok sayıda katılımın olduğu toplantıda Trabzonspor Başkan Adayı Muharrem Usta, hep birlikte sevinç ve mutluluğu yaşamayı özlediklerini belirterek, "Trabzonsporluların keyfi kaçmış durumda. Huzursuzuz, mutsuzuz. Eski günlerimize tekrar geri dönmek bizim için bir milat. Sizlerle beraber bu yola tekrar çıkıyoruz. Eski yıllara geri dönmek için yeniden başlıyoruz. Sizlerle beraber sahip çıkarak, yeniden dirilerek bugünleri mutlaka yakalayacağız. Bütün temennimiz bu. Hiçbir Trabzonlunun boynu bükülmeden, suratı asılmadan, göğsünü gere gere yeniden şahlanacağı günlere ulaşacağımızı size vaat ediyorum. Kesinlikle bundan emin olunuz" dedi.

Trabzonspor'un zor bir tünelden geçtiğini ifade eden Usta, "Bu tünel hepimizi sıkıntıya sokmuş durumda. Bugün Trabzonspor 3 temel sorun ile karşı karşıya, bunlardan ilki ekonomik sorunlar, ikincisi sportif sorunlar, üçüncüsü ise bizim kamuoyundaki imajımız. Trabzonspor'un 5 yıldan beri ortalama geliri 80 milyon civarında. O rakamda çakıldık kaldık. Trabzonspor olarak yıllık giderimiz ise 240 milyon TL oldu. Gelir ve gider arasında 160 milyon TL bir fark var. Bu bütçe bizim en büyük sorunumuz. Şu anki borcumuz da 410-420 civarında. Seçimi kazanan ekibin ertesi günü 85 milyon TL'ye, Mayıs sonuna kadar 200 milyon TL’yi ihtiyacı olan bir kulüp durumundayız. Bu tablo İnsanın uykularını kaçıyor" diye konuştu.

Trabzonspor markasını bugünlere getirenlere karşı sorumlulukları olduğunu dile getiren Usta, "1967 yılındaki kuruluşumuzdan bugüne kadar dönüp bakacak olursak başkanlar, oyuncular, çalışanlar ve taraftarlar olağanüstü emeklerle bize muhteşem bir marka verdiler. Dediler ki, ‘bu marka çok büyük bir markadır’ Biz bugün buradaysak, seçilen bütün başkanlar var ise başkan adayları çıkıp konuşma yapabiliyorsa ilk dikkat etmemiz gereken konu şu; bu markayı bize teslim edenleri saygıyla, hürmetle her yerde anmamız lazım. Çünkü bu miras onlardan bize geldi. Bu sorumluluğu üzerimize alıp yarınlara taşımamız lazım" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler