Yeni Yönetimden Kaymakama Ziyaret

Yeni Yönetimden Kaymakama Ziyaret

MHP,nezaket ziyaretleri çerçevesinde Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel’i makamında ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat ilçe kongresini yaptıktan sonra hızla kolları sıvayarak görev dağılımını yaptı. Yeni oluşturulan ilçe yönetimi nezaket ziyaretleri çerçevesinde Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel’i makamında ziyaret etti.

MHP Akçaabat İlçe Başkanlığı’na yeniden atanan Miraç Çınar ve ilçe yönetimi Akçaabat kaymakamı Soner Şenel ‘e makamında nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

MHP İlçe Başkanı Miraç Çınar başkanlığında gerçekleşen ziyarette, parti yönetim üyeleri; Hacı Ömer Markal, Ahmet Şentürk, Fatih Gedikli, Hasan Memiş, Nejmi Tiryaki, Metin Seis de hazır bulundu.

Geçtiğimiz hafta Olağan Genel Kongrede MHP İlçe Başkanlığına yeniden seçilerek mazbatasını alan miraç çınar hem yönetimini tanıttı hem de bilgi verdi. Sohbet havasında gerçekleşen toplantıda Akçaabat’ın trafik ve otopark sorunlarına da değinen Çınar’’Biz Milliyetçiyiz. Bizim Milliyetçiliğimiz Akçaabat’tır. Kim Akçaabat için elini taşın altına koyarsa bu ister iktidar olsun ister muhalefet biz her zaman onun yanındayız. Her şey Akçaabat için’’ şeklinde konuştu.

mhp1.jpg

Akçaabat Kaymakamı, MHP İlçe Başkanı Miraç Çınar ‘ı ve beraberindeki yeni yönetimini de tebrik ettiğini dile getirerek teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler