Yeni Vali'den Akçaabat'a Ziyaret

Yeni Vali'den Akçaabat'a Ziyaret

Trabzon'un Yeni Valisinden Akçaabat'a Ziyaret

Trabzon Valisi Yücel Yavuz İlçe Ziyaretlerine Düzköy, Çarşıbaşı Ve Akçaabat İlçelerini Ziyaret Ederek Devam Etti.

Vali Yavuz, ilk olarak Düzköy ilçesine giderek burada bulunan Gençlik Ve Spor Bakanlığı Düzköy Doğa Kampı’nı ziyaret etti. 6 ilden 135 öğrencinin kamp yaptığı alanı gezen Vali, kampta sportif faaliyetler yapan gençlerle bir araya geldi. Gençlerin faaliyetlerini yakından izleyen Vali, ok atışı yaparak hedefi on ikiden vurdu. Daha sonra gençlerin bulunduğu diğer alanları gezen Vali Yavuz, “Burada çok güzel bir ortam var. Ülkemizin çeşitli bölgelerinden gelen çocuklarımız bu doğa harikası ortamda hem eğitim alıyorlar, hem de eğleniyor ve dinleniyorlar.  Sağlıklı, huzurlu ve son derece güvenli bir ortamda her türlü sportif faaliyetleri icra eden gençlerimiz için devlet olarak her türlü imkanı sağlamaya gayret gösteriyoruz. Tabiatla iç içe olan gençler burada kaldıkları süre içerisinde hiçbir ücret ödemiyorlar. Bu ortamın oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Aileleri merak etmesin çocuklarımız gayet güvenli, huzurlu ve sağlıklı bir ortamda bu kampın tüm güzelliklerinden yararlanıyorlar” dedi.

 

Gençlerle sohbet eden Vali, buradaki ziyaretini tamamlayıp ilçe merkezine geldi. Vali Yavuz sırasıyla İlçe Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, jandarma ve polis teşkilatlarını ziyaret ederek bilgi aldı. Ardından ilçedeki vatandaşlarla ve esnafla sohbet eden Vali’ye İlçe Kaymakamı Hüseyin Baş, Belediye Başkanı Abidin Çelik eşlik etti. Vali Trabzon’un en önemli turizm merkezlerinden biri olan Çal Mağarası’nı ziyaret etti. Mağarayı baştan sona gezen Vali,Turizm hazırlıklarının tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.

 

Çarşıbaşı İlçesine giden Vali Yavuz, yine burada da kaymakamlığı, belediyeyi, jandarma ve polis teşkilatını ziyaret etti. İlçe Kaymakamı Hakan Hakyemez, Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz ve beraberindekilerle kurumları gezen Vali, sokakta vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Vali ilçede yaptırılan İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu inşaatında da incelemelerde bulunarak inşaatla ilgili bilgi aldı.

Vali’nin ilçe ziyaretlerindeki son durağı Akçaabat oldu. Akçaabat Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali, Kaymakam Soner Şenel ve Belediye Başkanı Şefik Türkmen ile yaptığı görüşmenin ardından şehit yakınları ve gazilerimiz için düzenlenen iftar programına katıldı.

 

Masaları gezerek, şehit aileleri ve gazilerle tek tek ilgilenen Vali, “Şu anda bu huzurlu ortamda yemeğimizi yiyor, işlerimizi yapıyor, bayrağımız dalgalanıyor ve ezanımız okunuyorsa bunun bir bedeli var. Vatanı ve bayrağı için canını ortaya koyan şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Şehitlik mertebesi peygamberlerden sonra gelen en yüksek mertebedir. Devletimiz onlara her türlü imkanı seferber ediyor. Tüm kurumlarımızla şehit ailelerimizin ve gazilerimizin hayatlarını kolaylaştıracak şekilde seferberiz. Bu organizasyonu yapan herkese teşekkür ediyor, şehitlerimize rahmet gazilerimize acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

trabzon-valisi-akcaabata-ziyaret-etti.jpg

trabzon-valisi-akcaabata-ziyaret-etti1.jpg

trabzon-valisi-akcaabata-ziyaret-etti1.jpg

trabzon-valisi-akcaabata-ziyaret-etti2.jpg

trabzon-valisi-akcaabata-ziyaret-etti3.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler