Yeni Mahalleye park

Yeni Mahalleye park

Akçaabat Belediyesi’nin şehrin sahil kesimine yaptığı yatırımlarda son aşamaya gelindi.


 Yenimahalle sahilindeki parkı tam anlamıyla bir mesire yeri olarak düzenleyen Akçaabat Belediyesi bu alana 5 kameriye ve aralarına da 4 mangal yeri yaptı. Sahil Parkı’nda da çalışmalarını son aşamasına getiren Belediye ekipleri yürüyüş bandını betonladı, bir seyir terası ve yüzme alanı inşa etti.
Akçaabat Belediyesi daha önceki zamanlarda çöplük olarak kullanılan bir mekânı daha park yeri olarak Akçaabatlılar'ın hiz-metine sundu.
Yenimahalle'nin sahil kesiminde inşa edilen parkta düzenlemeleri son aşamasına getiren Akçaabat Belediyesi, bu alanı tam anlamıyla bir mesire yeri yaptı.
Festival Alanı'ndan Kavaklı Beldesi'ne kadar olan bölümünün deniz tarafına yürüyüş bandı yapılan Yenimahalle Parkı'nın içerisine inşa edilen 5 adet kameriye vatandaşlara piknik yapma imkânı sunarken, bu alanların haricinde mangal yapacak kişiler için tesis edilen 4 adet mangal yeri de vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Kameriyelerin arasına yerleştirilen bu mangal yerlerinden gerektiğinde kameriyeleri kullanan vatandaşlar da istifade edebilecek.
Öte yandan mevcut parkın ağaçlandırması ve çiçeklendirilmesini de tamamlayan Belediye ekiplerine teşekkürlerini sunan Yenimahalleliler, parkı buluşma ve dinlenme mekânı olarak yoğun şekilde kullanıyorlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler