Yeni Mahallede Yapılıyor

Yeni Mahallede Yapılıyor

Trabzon Valiliği öncülüğünde Türk Telekom ve Akçaabat Belediyesi işbirliği ile Yeni Mahalle Festival alanının bitişiğinde Gençlik merkezi yapımına başlandı.

Trabzon Valiliği öncülüğünde Türk Telekom ve Akçaabat Belediyesi işbirliği ile Yeni Mahalle Festival alanının bitişiğinde 1000 m2. lik alana Gençlik merkezi yapımına başlandı.

 

Prefabrike olacak olan gençlik merkezinin Akçaabat belediyesince dere boyu istinat duvarları, binanın su basman seviyesine kadar olan bölümleri, çevre düzenlemesi yapımına başlandı. Çevre bölümü Akçaabat Belediyesince yapılacak olan gençlik merkezinin üst kısımları ise Türk Telekom tarafından yapılacak.

 

YENİ BİR KOMPLEKS

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, yapılacak olan gençlik merkezinin çevresine spor aletleri ve çocuk parkı yapılacağını,  tesislerin tamamlanmasıyla birlikte kültürel ve sosyal faaliyetlerin bir arada yapılabileceği bir kompleksin ortaya çıkacağını belirti.

 

Türkmen Trabzon Valisi Nuri Okutan, Akçaabat Kaymakamı Erol Ökan ve katkılarından dolayı Türk Telekom yetkililerine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Kültür Sanat