Yeni Bir Başlangıç Yapmak İstiyoruz

Yeni Bir Başlangıç Yapmak İstiyoruz

Akçaabat Sebatspor'da, basın sözcüsü Erhan Çimşir, Yeni Malatyaspor karşılaşmasıyla yeni bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Çimşir yaptığı açıklamada, takımın başına Ekrem Al'ın getirilmesinin takıma pozitif yönde etki olacağına inandığını belirterek, ''Yarın oynayacağımız karşılaşmaya takımı Ekrem Al hazırladı. Kısa bir zaman takımla birlikte olmuş olsa da yapılan bu değişikliğin takıma olumlu etkileri olacağına inanıyoruz. Takımın kadro yapısının bir çok kulüpten iyi olduğu kanaatindeyiz. Ancak her şey saha sonuçlarına endeksli. İstediğimiz puanları bir türlü elde etmeyi başaramadık. Yeni Malatyaspor karşılaşması ile yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz ve bunu başaracak takım kadrosuna sahip olduğumuza inanıyoruz'' dedi.

 

Takımın yarınki karşılaşma için Maçka'da kampa girdiğini belirten Çimşir, ''Takımımızı daha sakin bir ortamda hazırlamak için Maçka'da kampa aldık. Kamp için Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul Genç bize maddi ve manevi destek verdi.

 

Kendisine Akçaabat Sebatsporlular adına teşekkür ediyorum. Başkan Genç büyük bir misafirperverlik örneği göstermiştir'' şeklinde konuştu.

 

Taraftarlara da seslenen Çimşir, Akçaabat Sebatspor'a bulunduğu zor koşullarda en büyük desteği taraftarın vereceğini kaydetti

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor