Yeni Başkan Mehmet Kırandi.

Yeni Başkan Mehmet Kırandi.

Akçaabat Köftesini Tanıtım ve Standartlarını Koruma Derneği'nin olağan genel kurulunda başkanlığa Mehmet Kırandi getirildi.

Akçaabat Köftesini Tanıtım ve Standartlarını Koruma Derneği'nin olağan genel kurulu Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.
Derneğin eski Yönetim Kurulu Başkanı Temel Kolot"un da hazır bulunduğu toplantıda yapılan seçimlerden sonra başkanlığa Mehmet Kırandi getirildi. 
Yönetim şu isimlerden oluşuyor


YÖNETİM KURULU ASIL:
Mehmet Kırandi (Başkan), Sadık Aydın, Ali Çelik.
YÖNETİM KURULU YEDEK:
Temel Kolot, İlker Komar, Mustafa Demirci, Osman Kalaycı, Zekeriya Güner.

Yeni yönetimin oluşumundan sonra başkanlığa seçilen Mehmet Kırandi, köftenin Akçaabat için bacasız fabrika olduğunu, ona sahip çıkmanın tüm Akçaabatlıların görevi olduğunu ifade etti. Kırandi " Öncelikli olarak Akçaabat köftesine sahip çıkmak, devraldığımız bayrağı daha yukarılarda dalgalandırmak için gayret göstereceğiz. Bunun için birlik ve beraberlik şarttır. Köftemiz Akçaabat"ımızın, Trabzon'umuzun yurt içi ve yurt dışında tanıtımında büyük rol oynamaktadır. Akçaabat Köfte'mizin Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası tarafından tescillendirilmesi hususunda geçmiş yönetimin   yapmış olduğu çalışmalardan dolayı da kendilerine teşekkür ederiz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler