Yeminle restaurant Açılışı

Yeminle restaurant Açılışı

Trabzon’da lezzet kültürüne önemli katkılarda bulunan Kadakal Restaurant, Akçaabat Yıldızlı’da muhteşem bir törenle hizmete açıldı.

Trabzon’da lezzet kültürüne önemli katkılarda bulunan Kadakal Restaurant, Akçaabat Yıldızlı’da muhteşem bir törenle hizmete açıldı.

Trabzon’un lokanta sektörünün önemli isimlerinden olan ve aynı zamanda Trabzon Lokantacılar Odası başkanlığını da yürüten Kemal Kadakal’ın sahibi olduğu Kadakal Restaurant cafe Yıldızlı’da hizmete açıldı. Açılışa, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet metin Genç, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Emniyet Müdürü Mehmet Hacısalihoğlu, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mustafa Selçuk, Akçaabat Esnaf Kefalet Başkanı İsmail Bulut, AK Parti Ortahisar İlçe BaşkanıTemel Altunbaş, Trabzon Şoförler ve otomobilciler Odası Başkanı Temel Altuntaş, Trabzon eski Milletvekili Ali kemal Başaran ve çok sayıda davetli katıldı.

Kadakal “Eleman Sıkıntısı Var”

Açılışta konuşan işyeri sahibi ve aynı zamanda Trabzon Lokantacılar Odası Başkan Kemal Kadakal, lokanta ve diğer hizmet sektörlerinde yetişmiş elemana ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, eleman sıkıntını gidermek için çeşitli kurslar açtıklarını ve ihtiyaç halinde bu kursları artırabileceklerini ifade etti.

Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Trabzon’un turizmden önemli kazanımnlar elde ettiğini ifade ederek, sahil yolunun Akçaabat’ın içinden geçmesinin bu bölgeye önemli katkıları olduğunu ve ortalama 3 milyon turistin Akçaabat’ta uğrayarak yemek yediğini belirtti.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat’ın lokanta sektöründe ülkede ön sırada olduğunu ve emeği geçenlere teşekkür ettiğini ifade etti.

Yapılan protokol konuşmalarının ardından iş yeri sahibi Kemal Kadakal ve işyerinde çalışanlar toplu halde aşçılık yemini yaptı. Akçaabat Müftüsü Ramazan Tekin’in yaptığı dua ve ardından Galip Gedik hocanın getirdiği tekbirler ile kesilen kurban sonrasında açılan işyerinde misafirlere ikramda bulunuldu.

kadakal-retaurant-acildi-yildizli.jpg

kadakal-retaurant-acildi-yildizli1.jpg

kadakal-retaurant-acildi-yildizli2.jpg

kadakal-retaurant-acildi-yildizli23jpg.jpg

kadakal-retaurant-acildi-yildizli2232pg.jpg
Kadakal Restaurant Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kadakal.

Akçaabat Yıldızlı'da açılan Kadakal Restaurant'ın telefonu 229 83 44.

Kadakal Restaurant'ta Akçaabat Köftesi'nin yansıra karadenzi mutfağının seçkin lezzetlerini bulabilirsiniz.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler