Yelkenler Dağa Çıktı

Yelkenler Dağa Çıktı

Yelkenler Dağa Çıktı

Akçaabathaber.com Özel Haber

Akçaabat Darıca sahilinde faaliyet gösteren Akçaabat Yelken İhtisas Spor Kulübü Derneği’nin elektrik ve suyunun kesilmesinin ardından, yelkenciler dağda yelden açarak olayı protesto eyledi.

Akçaabat Darıca sahilinde bulunan ve 20'ye yakın lisanslı yelken sporcusu bulunan Akçaabat Yelken İhtisas Spor Kulübü, kulübün elektrik ve suyunun kesildi. Ardından kısa sürede sahilde yelken malzemelerini koydukları barakanın da yıkılmasını protesto etmek için sporcuları Acısu Yaylası Balıklı göle çıkarttı.  Başkan Mehmet Ekici "Deniz kenarında spor yamamıza izin vermediler biz de dağda spor yapmak için Acısu Yaylası Balıklı göle gittik. Hem oradaki insanlara yelken sporcunu sevdirdik hem de medeni bir şekilde yetkililerin sesimizi duysun istedik" dedi.

Kulüp başkanı Mehmet Ekici, spor kulübünün suyunun ve elektriğinin kesildiğini dile getirerek " biz spor yapmak istiyoruz. Bizim suyumuzu keserek bize zarar verebilirler. Ama burada genç sporcularımız var. 20'ye yakın  sporcumuz var biz bunlara spor yaptırıyoruz. Bunları sokağa salık esrar veya başka bir şey mi satmalarını teşvik edelim. Bu soruna yetkiler umarım bir çözüm bulurlar" şeklinde konuştu.

Trabzon Valiliği aldığı karar ile Belediyeleri uyarmış, sahil kesiminde bulunan tüm ruhsatsız yapıların su ve elektriklerinin kesilmesini talep etmiş, ardından sahilde bulunan spor tesisi dahil tüm yapıların su ve elektrikleri kesilmişti.

akcaabat-yelken-kulubu.jpg

akcaabat-yelkej-kulubu.jpg

yelkenler-daga-cikti.jpg

akcaabat-yelken-kulubu1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler