Yazıcı'dan İlk Açıklama

Yazıcı'dan İlk Açıklama

AK Partiden Milletvekili Aday Adayı Olan Sebahattin Yazıcı'dan açıklama.

İşte Yazıcı'nın Açıklaması...

 

12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak XXIV. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde aday adaylığım için dosyamı il başkanlığımıza teslim ettim.

 

Dünya lideri bir Başbakanla, bölgede lider bir ülke Türkiye ve hayranlıkla izlenen bir Hükümetin sağlam bir parçası olmaya adayım.

 

Partim ve Teşkilatımız bu görevi bize layık görmesi halinde bölgesel projeleri hayata geçirmede tüm çabamı ortaya koyacağım. 22 yıllık Veteriner Hekim Klinisyenliği, 10 yıllık Bölge Veteriner Hekimleri Odası Başkanlığı sürecinde (Trabzon, Rize, Artvin Bayburt, Gümüşhane) Bölgesel Tarım ve hayvancılık sektörünün sorunlarını iyi bilen ve bunlara çözüm üretebilecek tecrübe ve deneyimlerimi ortaya koymak için varım.  

 

Bu çabamda Veteriner Hekimliğim, yerel yönetimlerde 18 yıllık memuriyet deneyimim ve gençliğim en büyük avantajımdır. Kırsalı iyi bilen ve halkla iyi ilişkiler kurmuş olan, gece gündüz demeden her türlü sorunlarında bizleri arayabilen, bizim de 24 saat hizmet verdiğimiz halkımıza artık milletvekili alanında da aynı hizmeti verebilmek için varım. Var olan tecrübelerimizi ülke genelinde hayata geçirmek için partime katkı sağlamak için aday oldum. Bu süreçte coğrafyamıza uygun projelerin ortaya koyulması ve gelişmesine daha fazla katkı sağlayabileceğime, birikimlerimi halkımızın hizmetine daha iyi sunacağıma inandığım için aday adayı oldum.

 

Bu vesileyle bir kez daha halktan aldığı gücü artırarak tek başına iktidar olacak olan partimiz için çaba gösteren, benim gibi aday adayı olup partimize ve ülkemize hizmet vermeyi görev edinmiş tüm adaylara başarılar dilerim.

 

ÖZGEÇMİŞ…

     1965 yılında Akçaabat’ta doğdum. İlk-orta-lise öğrenimimi Akçaabat’ta tamamladım. 1982 yılında Akçaabat Lisesinden, 1988 yılında Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nden mezun oldum.1989 yılında askerliğimi Samsun’da kısa dönem olarak yaptım. 1988-2007 yılları arasında Akçaabat’ta serbest veteriner kliniği çalıştırdım.1993 yılında Akçaabat Söğütlü Belediyesine memur olarak girdim ve halen çalışmaya devam ediyorum.1990 – 2000 yılları arasında Sebat Sürücü kursunda ilkyardım öğretmenliği yaptım.2006-2008 yılları arasında Ankara Türk Veteriner Hekimleri Birliği Yüksek Haysiyet Divani üyeliği yaptım. 1999-2000 yılları arasında 5 dönem ve 6.dönem Trabzon Bölgesi (Trabzon, Rize, Gümüşhane, Bayburt, Artvin ) Veteriner Hekimleri Odası Başkanlığı’na devam etmekteyim.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset