Yazıcı 19 Mayıs Mesajı Yayınladı

Yazıcı 19 Mayıs Mesajı Yayınladı

MHP Trabzon milletvekili adayı Nurcan Yazıcı 19 Mayıs mesajı yayınladı...


Yazıcı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Milli egemenliğin başlangıç günü olan 19 Mayıs; aynı zamanda Atatürk'ün gençliğe verdiği değerin ve Cumhuriyet'in onların omuzlarında yükseleceğine olan inancının bir ifadesidir. Cumhuriyetimizi emanet ettiğimiz gençlerimizi ülkesini milletini seven, onlar için çalışıp üreten insanlar olarak yetişmesi, dünya yüzünde saygın ve güçlü Türkiye Cumhuriyeti Devletinin onurlu, başı dik vatandaşları kılmak bizlere düşen milli bir görevdir."

MHP Trabzon 4.sıra Milletvekili adayı H. Nurcan Yazıcı açıklamasının devamında "19 Mayıs günü başlayan Milli Egemenlik mücadelesi tarih önünde büyük bir destan yazarak kazanılan Kurtuluş Savaşı ve kurulan Cumhuriyet, şanlı bayrağımızın yurdumuz üzerinde özgürce dalgalanmasını, genç Türkiye'nin dünyada hak ettiği yeri almasını sağlamıştır. 19 Mayıs Milli Mücadele ruhundaki zoru başarma azmi ve kabiliyeti, milletlerine olan derin bağlılıkları, bugün karşı karşıya bulunduğumuz sorunları aşmamızda en büyük ilham kaynağımız olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni fikirler, aydınlık düşünceler, taze güç ve dinamik bir kuvvetin karşılığı olarak, yaşlanması mukadder olan bir toplum yapısına giren zindeliği, heyecanı, enerjiyi ve umudu ifade eden gençlerimizin, Yüce Türk Milletinin ve Trabzonlu hemşerilerimin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutlar, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu eserin mimarları aziz şehitlerimizi, gazilerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyorum" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset