Yazarlarla Buluştular

Yazarlarla Buluştular

Yazarlarla Buluştular

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Trabzon Kitap Günlerine katılacak yazarlardan çocuk yazarı Koray Avcı Çakman Akçaabat Belediyesi'nin organize ettiği programla çocuklarla buluştu.

Sabah kahvaltısını Akçatepe Tesisleri’nde yapan Koray Avcı Çakman hem doğayı hem de tesisleri çok beğenirken, daha sonra Erol Günaydın Sanat Merkezinde toplam 300 ilkokul ve ortaokul öğrencisiyle buluştu. Önce kendini çocuklara tanıtarak söyleşiye başlayan yazar, çocuklarla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Ardından Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından temin edilen yazara ait kitaplar tüm katılan öğrencilere yazar tarafından imzalanarak hediye edildi. Yazar Çakman, programdan sonra Tarihi Ortamahalle Evleri'ni gezdikten sonra ilçemizden uğurlandı.

Konu ile ilgili olarak Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu, " Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından 29 Nisan – 08 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenen 3. Trabzon Kitap Günlerine katılacak yazarlardan Koray Avcı Çakman'ı ilçemizde ağırladık. İlçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşülerek ortaklaşa yapılan organizasyonda çocuklar mutlu bir gün geçirerek, hem yazarla sohbet edip tanışma imkânı buldular hem de yazara ait imzalı kitap sahibi oldular. 05 Mayıs 2016 tarihinde de diğer bir yazarımız Oğuz Saygın'ı lise son sınıf öğrencilerimizle buluşturacağız. Bu gibi etkinlikleri Akçaabat Belediyesi olarak önemsiyor ve gereken destekleri de çocuklarımız için vermeye devam edeceğiz. Dolayısıyla 3. Trabzon Kitap Günlerini düzenleyen Trabzon Büyükşehir Belediyemize, çocuklarımızla buluşan yazar Koray Avcı Çakman'a, organizasyonda emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ve katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. " dedi.

akcaabat-koray-koc.han.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler