Yaz Şenliği'nde Buluştular

Yaz Şenliği'nde Buluştular

Akçaabat’ta yayla şenlikleri hariç düzenlenen ender şenliklerden biri olan Kirazlık Yaz Şenliği’nin bu yıl 6’ncısı gerçekleştirildi.

Akçaabat’ta yayla şenlikleri hariç düzenlenen ender şenliklerden biri olan Kirazlık Yaz Şenliği’nin bu yıl 6’ncısı gerçekleştirildi. Kirazlık İlköğretim Okulu’nun bahçesinde gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı şenlik Kirazlık köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından organize edildi.

İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Tonbul, Söğütlü Belediye Başkanı Ömer Katırcıoğlu, Giresunspor Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Kitapçı’nın da aralarında olduğu az sayıda protokol mensubunun katıldığı şenlikte bazı köy muhtarları da hazır bulundu.

Yöresel sanatçılardan Hüseyin Çayan, Mehmet Tak ve Abdurrahman Değirmenci’nin renk kattığı, Çarşıbaşı Halkoyunları Ekibi’nin de bir horon ziyafeti sunduğu şenliğe katılanlar, dernek yönetimi tarafından bir süre önce yaptırılan 420 koltuk kapasiteli tribünde de şenliği güneşten etkilenmeden ve oturarak takip ettiler.

Şenliğin açılışında bir konuşma yapan Kirazlık Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Uzun, birlik ve beraberliklerini pekiştirmek için gerçekleştirdikleri şenliklerinin çevre köy ve beldelerle olan diyaloglarının gelişmesine de katkıda bulunduğunu belirtti.

Şenliğin sonunda okul bahçesine yaptırılan tribüne emeği geçenlere dernek yönetimi tarafından birer plaket ve teşekkür belgesi verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kültür Sanat