Yaylacık'ta çöp isyanı

Yaylacık'ta çöp isyanı

İlçemiz Yaylacık mahallesi toplanmayan çöpler nedeniyle çöp mahalleye dönerken, moloz yığınları da temizlenmeyi bekliyor.

İlçemiz Yaylacık mahallesi toplanmayan çöpler nedeniyle çöp mahalleye dönerken, moloz yığınları da temizlenmeyi bekliyor.
Akçaabat ilçesinin nüfusu en yoğun ve en büyük mahallelerinden olan Yaylacık mahallesinin çöp yığınlarıyla dolu olması mahalle sakinlerinin tepkisini çekerken, mahalle sakinleri çöpleri ve molozları toplamayan belediye ekiplerine tepki gösterdi.
Mahale sakinleri adına konuşan Hüseyin Demir, Akçaabat Belediyesi ve yetkililerin ilgisizliği yüzünden mahallenin çöp mahalle haline döndüğünü söyledi.
Yaylacık mahallesinin Akçaabat'a bağlı bir çok okulu bünyesinde barındırdığını belirten Demir, "Mahallemiz aynı zamanda bir okullar mahallesi, bir çok okulu bünyemizde barındırıyoruz. Ancak okula giden öğrenciler yol olmadığı için çamur içinde sınıflarına gidiyor. İnsanlar evlerine çamur içinde giriyorlar. Yetkililer buraya neden bu kadar ilgisizler anlamakta güçlük çekiyoruz" dedi.
Hüseyin Demir, çöp ve moloz yığınlarının çevreye kötü kokular yaydığını kaydederek “Mahallemizin sokak araları, evlerin önü çöplerle dolu, mahallede bulunan iş yerleri atıklarını sokaklara döküyor. Kimse bunlara hesap sormuyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler