Yaylacık Orta okulu Türkiye Finallerinde

Yaylacık Orta okulu Türkiye Finallerinde

Okul sporları yarışmalarında Yaylacık Ortaokulu Yıldız kız ve erkek atletizm takımları 02-03 Mayıs 2015 tarihlerinde Bolu’da yapılan Grup yarışmalarında başarılı sonuçlar elde etti.

         Okul sporları yarışmalarında Yaylacık Ortaokulu Yıldız kız ve erkek atletizm takımları 02-03 Mayıs 2015 tarihlerinde Bolu’da yapılan Grup yarışmalarında başarılı sonuçlar elde etti.

On yedi okul takımının mücadele ettiği Grup yarışmalarında, Yaylacık Orta okulu Yıldız kız atletizm takımı Grup Birincisi olarak 31 mayıs-01 haziran 2015 tarihlerinde Mersin de yapılacak olan Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.

Yaylacık ortaokulu puanlı atletizm takımlarımızın grup yarışmalarında;

                Yıldız kız atletizm takımı               

               Zülha ARMUTCU (100 m. ve 300m. yarışlarında birincilik,4x100 m.bayrak yarışında üçüncülük),

                  Rümeysa KIRIMLI(uzun atlama yarışında üçüncü, 4x100 m.bayrak yarışında üçüncülük),

                  Ceren AKDEMİR(1500m. yarışında üçüncü,4x100 m.bayrak yarışında üçüncülük,800 m.),

                   Semanur ARMUTÇİ ( yüksek atlama yarışında üçüncü, 4x100 m.bayrak yarışında üçüncülük,cirit atma),

               Gülle atma yarışında Ayfer ERTEM ve Disk atma yarışında da Ayşe ŞENTÜRK de üstün performanslarıyla takımın birinci olmasında önemli katkıları olmuştur.

                Yıldız erkek atletizm takımı

                Bedirhan ÇOLAK(üç adım atlama ve 100 m. eng.koşuda dördüncülük,4x100 m bayrak),Umut Berk KİTAPÇİ(2000 m), Onur Emre YALDIZ(uzun atlamada dördüncülük,yüksek atlama, 4x100 m bayrak),Burak UZUN(cirit atma),Enes Furkan YAZICI(100m., 4x100 m bayrak ),Muzaffer ALTINDAŞ(300m.,800m., 4x100 m bayrak) Gökhan Yakup BULUT(güle, disk atma) ve Emirhan KAYCI dan oluşan yıldız erkek takımı da başarılı sonuçlar çıkararak orta sıralarda yer aldı.

                Küçük erkek atletizm takımı

                25 Nisan 2015 tarihinde Trabzon da yapılan küçükler puanlı atletizm grup yarışmalarında da küçük erkek atletizm takımından Ahmetcan ALİŞEN de yüksek atlama yarışında da grup birincisi oldu.

 

Yaylacık Ortaokulu puanlı atletizm takımlarının çalıştırıcılığını yapan okul beden eğitimi öğretmeni Murat KAHRAMAN ‘ın özverili çalışmalarından dolayı kutlayan okul müdürü Yusuf KAYCİ destek ve yardımlarını esirgemeyen Bolu da yapılan grup yarışmalarında takımı yalnız bırakmayan müdür yardımcısı Bünyamin YILMAZ’a ,mahalle muhtarı Hakan KARAN’a,Akçaabat Belediye Başkanlığına ve İlçe Milli Eğitim MüdürüAhmet ÜÇÜNCÜ’ ye teşekkür etti. 

yaylacik-ortaokulu.jpg  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler