Yaylacık Gençlik Merkezi

Yaylacık Gençlik Merkezi

Yaylacık Gençlik Merkezi bir aile gibi. Gençlik Merkezi’nin düzenlediği kurslara katılan tüm kursiyerler, hafta sonunda düzenlenen piknikte bir araya geldiler.

 

Sponsorluğunu kurs öğretmenlerinden Hüseyin Güçlü ve Rahmi Bayraktar ile kursiyerlerden Dr. Osman Bulut’un yaptığı merkez bahçesindeki piknikte sayıları 100’ü bulan kursiyer bir araya geldi.

Kursiyerlerin keman, bağlama ve gitarlarıyla maharetlerini sergiledikleri piknik, Çelik Kardeşler Et Ürünleri’nin ikram ettiği köftelerle adeta bir köfte gününe dönerken, kursiyerler aldıkları kalorileri de yemekten sonra kolbastı ve horon oynayarak yaktı.

Pikniğe veli olarak Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Kemal Sivrikaya, Yıldızlı İlköğretim Okulu Müdürü Abdulvahap Altın ve Beden eğitimi Öğretmeni Aydın Özkurt da katıldı.

Merkez Müdürü Veysel Sivrikaya, 7’den 77’ye ücretsiz kurs hizmeti verilen merkezlerinde halen step, aerobik, basketbol, kolbastı, keman, gitar, ney, bağlama, piyano, ipek kurdele, jimnastik ve halk oyunları kurslarının devam ettiğini söyledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat