Yaylacık ALO diyemiyor

Yaylacık ALO diyemiyor

İlçemiz Yaylacık Mahallesi'nde Telekom Kabloları balta ile kesildi.



Trabzon’da önceki gece Türk Telekom’a ait kablolara iki ayrı yerde kimliği belirsiz kişilerce saldırı yapıldı.

Alınan bilgiye göre Trabzon Fatih Mahallesi ve Akçaabat Yaylacık mahallesi’de telekoma ait kablolar henüz kimliği belirlenemeyen kişi yada kişilerce kesildiği öğrenildi.
Konu ile ilgili sitemize açılma yapan Türk Telekom İl müdürü Ergin Bektaş, kabloların bilinçli olarak kimliği henüz tespit edilemeyen kişi yada kişilerce kesildiğini ve bu nedenle Yaklaşık 1300 aboneye Telekom hizmeti veremediklerini söyledi.
Bektaş “Akçaabat Yayalcık mahallesinde bulunan alt geçitee ki 1200 abonelik kablomuz balta ile kesilmiştir.Bu kablolar bakır kaplı olduğu için küçük darbelerde bir zarar görmez.bu şeklde ancak balta ile kesilebilir. Burada yaklaşık 500 abonemiz var.Trabzon Fatih mahallesinde de aynı saate aynı şekilde 800 abonelik kablomuz kesildi. Olayı duyar duymaz gerekli tedbirleri almaya başladık.Ancak şuan için tek yapılacak çalışma kesilen kabloların tekrar onarılmasıdır.Bu işe en az 2 gün sürer.Buradaki vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek için ekipler kurarak duruma müdahale etmeye çalışıyoruz” dedi.
Bektaş, olayların adli makamlara intikal ettirildiğini ve gerekli soruşturmanın başlatıldığını söyledi.

Akçaabat Esnaf ve sanatkarlar odası başkanından Kablo kesilmesine tepki.

Akçaabat Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya Telekoma ait kabloların kesilmesine tepki göstererek herkes çalışanların doğal hakkı olan grev yapan teleokom işçilerine gerekli desteği vermektedir.Ancak son zamanlarda meydana gelem kablo kesilmesi olaylarıyla onlara olan desteğe gölge düşürmektedir.Bu kabloları kim niçin kesti anlamak mümkün değil.Kabloların kesildiği bölge daha çok sanayi bölgesi.Bir çok esnaf mağdur durumuma düştü.Bu mağduriyeti kim giderebilecek.Bu olayları kesinlikle tasvip etmiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Haberler