Yavuz "Takıma Güneyiyoruz"

Yavuz "Takıma Güneyiyoruz"

Hayati Yavuz, Çorumspor karşılaşmasıyla tekrar çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

TFF 2. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Akçaabat Sebatspor’da Basın Sözcüsü Hayati Yavuz, düşüş dönemini geride bırakmak istediklerini ve deplasmanda oynayacakları Çorumspor karşılaşmasıyla tekrar çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

 

Yavuz sitemiz muhabirine yaptığı açıklamada, son 2 maçta beklemedikleri mağlubiyetler aldıklarını ve her takımda belli dönemlerde böle dönemler olabildiğini ve bu dönemi geride bırakmak istediklerin, ifade ederek, “son iki maçımızda beklemediğimiz sonuçlar ile sahadan ayrıldık. Bu ister istemez takım ve camia üzerinde bir moral bozukluğuna nenden oldu. Şimdi karşımızda önemli bir karşılaşma olan Çorumspor maçı var. Bu karşılaşmadan iyi bir netice ile ayrılıp tekrar çıkışa geçmek istiyoruz” dedi

 

Rakibin gücünü bildiklerini ifade eden Yavuz, “Çorumspor ligde bulunduğu yer itibari ile iyi bir takım olduğu göstermiştir. Biz de takımımıza güveniyoruz. Güçlü takımlara ve özellikle deplasmanlarda daha iyi oynayan bir ekibe sahibiz. Ligde oynadığımız karşılaşmalara bakıldığında evde topladığımız puanların 2 katı deplasmanda puan topladık. Bu yönden bakıldığında iyi bir karşılaşma olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

 

Haftanın Karşılaşmaları....

 

 

13:30Karadenizspor-Erzurumspor
25.10.2009

13:30Pursaklarspor-Karsspor
13:30E. Şekerspor-Tokatspor
13:30Çankırı Bld.-Ofspor
13:30Kırşehirspor-Bugsaş Spor
13:30Çorumspor-A. Sebatspor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor