Yavuz "Seriyi Devam Ettireceğiz"

Yavuz "Seriyi Devam Ettireceğiz"

Akçaabat Sebatspor'da, kulüp basın sözcüsü Hayati Yavuz, rakiplerini yenerek, galibiyet serilerini devam ettirmek istediklerini söyledi.

 

Yavuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde art arda aldıkları 3 galibiyetin takıma ve camiaya moral kazandırdığını belirterek, ''Son haftalarda elde ettiğimiz galibiyetler, takım üzerinde çok olumlu bir hava oluşmasını sağladı. Bu moral ile çarşamba günü sahamızda oynayacağımız Tokatspor karşılaşmasına çıkacağız. Bu karşılaşmadan da 3 puan alıp, galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz'' dedi.

Tokatspor'un ligdeki en iyi takımlarından birisi olduğunu ve bunu ligde bulunduğu konum ile ispat ettiğini kaydeden Yavuz, ''Rakibimiz, lige çok iyi bir başlangıç yaptı ve iyi bir kadroya sahipler. Ancak biz de iyi takımız. Genç ve tecrübeli futbolcularımız var. İki güçlü takımın karşılaşmasının izleyenlere zevk vereceği kanaatindeyim'' diye konuştu.

Hayati Yavuz, Ofspor ile oynanan karşılaşmada Akçaabat Sebatspor camiasına gösterdikleri misafirperverlikten dlayı da Ofsporlulara teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor