Yavuz Karan Adaylık İçin Sahaya İniyor

Yavuz Karan Adaylık İçin Sahaya İniyor

Yavuz Karan Adaylık İçin Sahaya İniyor

Milletvekili Aday Adaylığı için bir süre önce görevinden ayrılan Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl başkanı Yavuz Karan, Akçaabat’ta görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu.

Akçaabat Körfez Metin’de gerçekleşen buluşmaya, Yavuz Karan’ın yanı sıra, Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Kara ve Akçaabat’ta görev yapan basın mensupları katıldı.

Ön Seçim Olmasını İstiyoruz.

Toplantıda konuşan Yavuz Karan, bir süre sonra yapacağı geniş katılımlı toplantı ile aday adaylığını ilan edeceğini ifade etti. Karan “Kısa süre sonra geniş katılımlı bir açıklama ile aday adaylığımı resmen açıklayacağım. Cumhuriyet Halk Partisi’nde demokrasi her zaman önceliğimizdir. Bu nedenle partide ön seçim yapılmasını arzu ediyoruz. İl başkanı olarak görev yaptığım süre içerisinde tüm ilçeler ile birebir çalıştık ve tüm ilçelerin sorunlarını yakından bilen birisiyim. Teşkilatımız ve seçmenlerimiz bize görev verirse mecliste Trabzon’un hakkını en iyi şekilde savunacağıma eminim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Haberler