Yavruoğlu'ndan Açıklama

Yavruoğlu'ndan Açıklama

29 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Akçaabat Belediye Başkan Adayı Mahmut Celal Yavruoğlu seçimi değerlendirdi.

 

İşte Yavruoğlunun yaptığı açıklama

 

“İlçeme hizmet için çıktığımız yolda, yaklaşık 4 aydır, ekibimle birlikte güzel Akçaabat’ımızın güzel insanlarına geleceğimizle ilgili düşüncelerimizi ve projelerimizi anlattık. Gördüğümüz ilgi ve alaka doğrusu bizleri çok mutlu etmiştir. Bu ilgi ve alakanın sandığa yansımamış olması ilçemize ve halkımıza olan sevgimizden hiçbir şey eksiltmemiştir, eksiltmesi de mümkün değildir. Çünkü biz sandık sevdalısı değil, Akçaabat sevdalısıyız. Hizmet sevdalısıyız. Bu sevdamız sandığa kadar değil, mezara kadar devam edecektir.

Seçim sonuçlarının elbette ki irdelenmesi gereken yönleri vardır. Önümüzdeki süreç içerisinde de bu yapılacaktır. Ancak, bu iş sandık sonuçlarına kafa tutarak değil, saygı duyarak olacaktır.

Seçim çalışmalarımız esnasında istemeyerekte olsa bir kısım insanımızı rahatsız etmiş olabiliriz.Seçimden sonra yaptığım teşekkür ziyaretlerimde ulaştığım ve ulaşamadığım tüm Akçaabat halkına teşekkür eder, saygılar sunarım

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Siyaset