Yavruoğlu Yollara Düştü

Yavruoğlu Yollara Düştü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat belediye Başkan Adayı Mahmut Celal Yavruoğlu, esnaf ve halk ve resmi kurumlara yönelik gezilerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

“Halkla birebir propaganda” politikasını uygulamaya koyan Yavruoğlu’na CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir ile Yönetim kurulu Üyeleri de iştirak ediyor.

Ziyaretler çerçevesinde  bugün Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan’ı makamında ziyaret eden Yavruoğlu ve beraberindekiler ilçemizdeki birçok resmi kurumu da ziyaret etti.

Siyaset ile tanıştığı günden bu yana Akçaabat’ının sorunları ile yakından ilgilenen biri olan Mahmut Celal Yavruoğlu Akçaabat  halkıyla kucaklaşmaktan” ötürü duyduğu memnuniyeti sürekli olarak dile getiriyor.

Akçaabat Belediyesi’ni CHP’ye kazandıracağı sözüyle yola çıkan Yavruoğlu, esnafa gerçekleştirdiği ziyaretlerde bazen çaycı oldu müşteriye çay sattı, bazen simitçiden simit alarak açlığını giderdi, bazen de yöresel kıyafet satışı yapan mağazaya girerek mağaza yetkilileriyle sohbet etti,

Yolda rastlaştığı arkadaşlarıyla sarmaş dolaş olmaktan çekinmeyen ve  “ben gücümü halktan alıyorum” diyen Yavruoğlu’na Akçaabatlılar da içlerinden biri olarak muamele ediyorlar.

İlçe başkanı Mustafa Nadir ile el ele vererek Akçaabat’ta görülmemiş hizmetler gerçekleştireceklerini kaydeden Mahmut Celal Yavruoğlu, Akçaabatın çehresini değiştirecek, Akçaabat’ı Akçaabat yapacak oldukları günlere az kaldığını, ekip olarak bu değişimi gerçekleştirmeye hazır olduklarını vurguladı.

Esnafı gezen, sokakta halkla sohbet ederek projelerini anlatan CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Mahmut Celal Yavruoğlu Akçaabat Belediyesi’ni   alacaklarına işaret ederek, “Sağ-sol ayrımı yapmadan gerçek hizmet adına tüm Akçaabatlıların oylarına talibiz. Akçaabat’ı Türkiye’nin gözde ilçelerinden biri yapacağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Siyaset