Yavruoğlu Herşeyini Açıkladı

Yavruoğlu Herşeyini Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Teşkilatı, kahvaltıda biraraya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Teşkilatı, partisinin Mahalli İdareler Genel seçimi’ne girecek olan adaylarına Körfez Köfte Salonu’nda bir kahvaltı verdi. Trabzon Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, eski Trabzon Milletvekili Ali Kemal Başaran, partinin yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Baykal Kazancıoğlu, Atalay Armutçu, Hayrullah Ertem ve Ahmet Akyüz’ün de iştirak ettiği kahvaltıda ev sahipliğini CHP İlçe Başkanı Mustafa Nadir yaptı.

Kahvaltı öncesinde bir açılış konuşması yapan İlçe Başkanı Nadir, partilerinin halkın gücü ve desteğine güvenen, bunun dışında herhangi bir güce ve desteğe ihtiyacı olmayan bir siyasi parti olduğunu belirterek, “Biz, diğer siyasi partilerin ve adaylarının değil, halkımızın sorunlarının yakasına yapışmaya talibiz” dedi.

Kahvaltı sonrası bir konuşma yapan Akçaabat Belediye Başkan Adayı Mahmut Celal Yavruoğlu mal varlığını açıkladı. Yavruoğlu, 35 yıllık memuriyet hayatı boyunca sahip olduğu mal varlığının İzmit’te TOKİ’den alınmış bir daire ile 30 bin TL bedelindeki 2006 model bir otomobil olduğunu söyledi. Babasından toplam alanı 3800 metrekare, kullanım alanı ise 1200 metrekare olan bir arsanın 7’de 1 hissesinin kendisine düştüğünü, 15 yıl önce vefat eden eşinden ise bir dairenin kendisine intikal ettiğini söyleyen Yavruoğlu, yine eşinden kalan bir otomobili ise mevcut otomobilini almak için sattığını kaydetti.

 

 

Öte yandan CHP Akçaabat'ta seçim gezilerini aralıksız sürdürüyor. Akçaabat İstiklal Caddesi'nde bulunan esnafı tek tek gezen partililer Mahmut Celal Yavruoğlu'na destek istedi. Vatandaşların  yoğun ilgi gösterdiği ziyaretlere Akçaabat Belediye Başkan Adayı Mahmut Celal Yavruoğlu'nun yanısıra, Ali Kemal Başaran, İlçe Başkanı Mustafa Nadir, Baykal Kazancıoğlu, Atatlay Artmutçu, Temek Kazancıoğlu ve çok sayıda partili katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Siyaset