Yardımlar Yerine Ulaştı

Yardımlar Yerine Ulaştı

Yardımlar Yerine Ulaştı

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde Suriye'nin  Halep kenti için toplanan yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde Halep için düzenlenen yardım kampanyasında toplanan gıda ve giyim, yakacak ihtiyaç ürünleri Hatay'ın Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan girişi yaparak  Halep'e ulaştırılmak üzere  Suriye tırlarına yüklendi. 6 Tır dolusu malzeme ile Akçaabat'tan giden görevli ekip arasında yer alan Ali Rıza Birinci, Osman Kalan ve Muhammet Aydın,  yardım malzemelerini Suriyeli görevlilere teslim etti.  Cilvegözü Sınır Kapısı'nda bulunan görevlilerin yardım malzemelerinden memnuniyet duyduklarını belirten görevliler, 6 tır dolusu malzemenin titizlikle tasnif edildiğini ve birçok bölgeden gelen malzemelere oranla çok daha düzgün olduğunu ifade ettiler.

halep-yardim-tiri-akcaabat.jpg

 

Halep'ta bulunan yardıma muhtaç insanlar için, Akçaabat Kaymakamlığı, Akçaabat Belediyesi ve Türkiye Diyanet Vakıf öncülüğünde, siyasi partiler sivil toplum örgütleri ve vatandaşların katkılarıyla, Halep'te yardıma muhtaç kişiler için başlatılan yardım kampanyasında 6 tır dolusu gıda, giyim ve temizlik ve mutfak gereçleri malzemeleri toplanmıştı. Toplanan bu yardım malzemeleri  ve Akçaabatlı iş adamı Yaşar Erbaşaran'ın sahipliğini yaptığı TIR'lar ile  Hatay'a ücretsiz taşındı.

halepe-yardim-tiri.jpg
Akçaabat'tan Yola Çıkan Yardımlar Halep'e gitmek üzere Sınırında Suriyeli Tırlara Nakledildi. Tırların Önün de Akçaabat Halep'e Yardım Tırı afişi asıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler