Yapıtech Fuarına Katıldılar

Yapıtech Fuarına Katıldılar

Trabzon’da 16-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen Yapıtech 2013 12. Uluslar Arası Yapı Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’nda Akçaabat’tan 5 firma yer aldı.

 

Trabzon’da 16-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen Yapıtech 2013 12. Uluslar Arası Yapı Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’nda Akçaabat’tan 5 firma yer aldı.

 

Adıgüzel Grup tarafından Trabzon Dünya Ticaret Merkezi'nde 12. kez gerçekleştirilen 12. Uluslar Arası Yapı Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’nda Akçaabat’ta faaliyet gösteren 5 firmamız yer aldı. Elektrikli kombi üreticisi ŞOKISI, Gökkuşağı Asansörleri, AK-CNT Çinilitaş, Saray Yapı ve Öner Mühendislik şirketlerinin stant açtığı fuarda işletmelerimiz ürünlerini ve hizmetlerini tanıtma fırsatı buldu.

sok-isi.jpg

ŞOKISI Akar Kat Kaloriferi İnş.San.Tic.Ltd Şti adına fuara katılan Hayri Bayram, elektrikli kombi, kat kaloriferi, sofben, buhar kazanı imalatındaki ürünlerle iddialı olduklarını markalarını ülke genelinde tanıtma fırsatını bulduklarını belirtti. “Kirmetmiyoruz Çün ki doğayı çok seviyoruz” sloganıyla üretime devam eden ŞOKISI Akçaabat Yaylacık Mahallesi Samsun Caddesi üzerindeki ofisinde tüm bölgenin hizmetinde.

 

saray-yapi.jpg
İnşaata malzemeleri veçelik kapıda marka ürünler ile ziyaretçilerini ağırlayan Sayar Yapı sahibi Nihat Yavuz, kaliteyi ön planda tuttuklarını belirtti. Çelik kapıda, Emedoor, Emek, DOORArt ve EMK markalarının barındıran Saray Yapı, her türlü inşaat malzemeleri ile de bölgenin hizmetinde.

 

gokkusagi.jpg
Güneş Mühendislik Asansör San. Tic. Ltd. Şti. Gökkuşağı Asansörleri markasıyla hazırladığı stant fuara katılanların ilgisini çekmeyi başardı. 1993 Yılından beri asansörde marka olmayı başaran Gökkuşağı Asansörleri’nin Akçaabat Yaylacıkta hizmet veren merkezi ve İstanbul Halkalı’da bulunan şubesiyle hizmet vermeye devam ediyor.

ak-cin-doseme-tas.jpg

Akçaabat Yaylacık Mahallesi’nde bulunan üretim tesisinde ürettiği parke ve taş kaplama malzemeleri ile fuarda yer alan diğer Akçaabatlı firmamız ise AK-CNT  Çinitaş oldu.

oner-elektrik.jpg
Akçaabat Söğütlü’de faaliyet gösteren Öner Mühendislik, Akçaabatlı firmalardan fuarda yer alanlar arasında idi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler