Yangın Musluğuna Takılarak Düştü

Yangın Musluğuna Takılarak Düştü

Akçaabat'ta kaldırımda yürüyen bir kız çocuğu kaldırımın ortasındaki yangın vanasına takılarak yaralandı.

Trabzon’un Akçaabat İlçesi’nde kaldırımda yürüyen bir kız çocuğu kaldırımın ortasındaki yangın vanasına takılarak yaralandı. Edinilen bilgiye göre ilçenin İnönü Caddesi üzerindeki kaldırımda yürüyen 8 yaşındaki Beyzanur Balcı kaldırımda yürürken ilerlerken, kaldırımın tam ortasına yerleştirilmiş yangın vanasına takılarak düştü. Alnından ağır bir biçimde yaralanan talihsiz kız derhal Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’ne, buradan da ambulansla KTÜ Farabi Hastanesi’ne sevk edildi. Küçük kızın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, babası Nuri Balcı Akçaabat Belediyesi’nden şikayetçi oldu.

990624880047989.jpg

Akçaabat Emniyet Müdürlüğü’ne bu konuda şikayetçi olduğunu belirten bir ifade veren küçük kızın babası Nuri Balcı, “Yaklaşık 1700 öğrencinin olduğu iki okulun yanındaki yaya yolu üzerine koyulan yangın vanası tehlike arz etmektedir.” dedi. Kaldırımın ortasında yer alan itfaiye musluğuna bir anlam veremediğini belirten Balcı şöyle konuştu, “Bunu hangi akla hizmet kaldırımın tam ortasına koyuyorlar, anlamadım. Bir de üstüne üstlük tam vananın olduğu yerin yanında elektrik panosu yer almakta. O kısımda kaldırım zaten oldukça daralıyor. Bu kaldırımın neresinde yürüyeceğimizi merak ediyorum.”

370437963683871.jpg

OTOPARK DA TEHLİKELİ

Öte yandan yine aynı cadde üzerinde belediyenin ihale ettiği otoparkın okul öğrencileri açısından tehlike yarattığı öne sürüldü. Özellikle okul girişl-çıkış saatlerinde okulun hemen önüne çekilen araçların arasından karşıya geçmek için çaba sarf eden minik öğrenciler tehlikeyle karşı karşıya kalıyor. Sürücünün otomobil içerisinden göremediği öğrenciler araçların arasından bir anda çıkınca kazaya davetiye çıkarıyor. Okulda öğretim gören velilerin bu konuda tepkili olduğu öğrenilirken, yakın zamanda da bu konuda imza toplayıp belediyeye başvuracakları iddia edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler