Yangın Açıklaması

Yangın Açıklaması

Medical Park Trabzon Hastanesi yönetimi, evvelki gün elektrik kontağından kaynaklanan kısa süreli yangınla alakalı açıklayıcı bilgi verdi .

Medical Park Trabzon Hastanesi yönetimi, evvelki gün elektrik kontağından kaynaklanan kısa süreli yangınla alakalı açıklayıcı bilgi verdi .

Konuyla alakalı yazılı bir konuşan Medical Park Trabzon Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ahmet Çubukçu, dün akşam saatlerinde elektrik kontağından çıkan yangının kısa sürede hastalara ve çalışanlar açısından herhangi bir risk oluşmasına fırsat vermeden müdahale edildiğini ifade etti . Başhekim Çubukçu açıklamasında "Bahse konu elektrik kontağı son teknoloji yangın tarama cihazlarımız ve noktasal yangın alarmı sayesinde olayın ilk dakikasında, hastalarımız açısından hiçbir risk oluşturmasına fırsat vermeden müdahale edilerek başarı ile söndürülmüştür. Trabzon İtfaiyesi'nin de yardımlarıyla soğutma çalışması başarı ile tamamlanan olayda hastalarımız açısından hiçbir risk oluşmamasına karşın lazım gelen önlemlerimizi artırarak, önlem amaçlı yoğun bakım ünitesindeki hastalarımız ve yeni doğan ünitemizdeki hastalar yakın hastanelere, makul sıhhat ekibi refakatinde kuvözlerle nakledilmiş, havalandırma işleminin tamamlanmasının peşinden bir daha hastanemize transferleri sıhhat ekibi refakatinde sağlanmıştır" ifadelerini kullandı.

Hastanede sıhhat hizmetlerinin hastalar ve çalışanlar açısından herhangi bir risk bulunmadığının altını önemle çizen Medical Park Trabzon Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Ahmet Çubukçu, "Şu an hastalarımız ve çalışanlarımız açısından hiçbir risk bulunmamakla beraber , hastanemiz hizmet vermeye kesintisiz devam etmektedir. Bu yaşanan süreçte yardımlarını esirgemeyen Trabzon Valiliğine, İl Sağlık Müdürlüğü'ne, Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'ne teşekkürlerimizi sunarız" açıklamasında bulundu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler