Yağmurdereli ile çalışacak

Yağmurdereli ile çalışacak

Akçaabatlı genç yetenek Ahmet Özbaysal’ın önü açık.Özbaysal, Osman yağmurdereli le çalışacak.

Akçaabatlı genç yetenek Ahmet Özbaysal’ın önü açık. Yapımcı- Milletvekili Osman Yağmurdereli ile İstanbul’daki çalışma ofisinde ikili bir görüşme gerçekleştiren Özbaysal, Yağmurdereli’nin projelerinde birlikte çalışacaklarını söyledi. Yağmurdereli gibi film sektöründe önemli bir isimle çalışacak olmanın heyecanını yaşayan Özbaysal, duygularını Akçaabatlılarla paylaşmak için gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemize yaptığı ziyarette, Osman Yağmurdereli ile görüşmesinin oldukça verimli geçtiğini dile getiren genç yetenek Ahmet Özbaysal, Yağmurdereli’nin kendisini yetenekli bulduğuna işaret ederek, “Trabzon’daki yetenekli isimlere her zaman yardımcı oldum, olmaya da devam edeceğim.” diye konuştuğunu, bu sözlerinin kendisini, önüne koyduğu hedeflere ulaşma yolunda daha da umutlandırdığını ifade etti.

Devlet Tiyatrosu tecrübesi olan, Trabzon Devlet Tiyatrosu’nun yanı sıra Akçaabat Belediye Tiyatrosu ve özel Ayışığı Tiyatrosu’nda çok sayıda tiyatro oyununda rol alan Özbaysal, yeteneğini stand-up gösterileriyle de ispatlamış bir isim. Bodrum Hâkimi, Dağlar Dağımdır, Asiye, Yolun Sonu ve Zeytinyağlı Yiyemem isimli televizyon dizilerinde, başrol oyunculuğundan iki ve üçüncü karakter rollerine kadar tecrübe de edinmiş olan Özbaysal, “Hedefim, işini hakkıyla yapan bir film oyuncusu olmak. Halkımızın sorunlarını, bizim insanımızı hem ekranlara, hem de beyaz perdeye en iyi şekilde yansıtmaktır.” diye konuştu. Özbaysal, bu hedefine ulaşmak içinse doğru isimle çalışacak olmanın kendisini şimdiden heyecanlandırdığını, son derece saygı duyduğu Osman Yağmurdereli’nin projelerinde yer alacak olmanın Akçaabat adına da önemli bir kazanım olacağına inandığını söyledi.

Bir kültür ve sanat şehri olan Akçaabat’ın havasını teneffüs ediyor olmaktan kıvanç duyduğunu da kaydeden Özbaysal, bugün gelinen noktada ise maalesef birçok etkinliğin yapılmak için yapıldığını hatırlatarak, bu duruma sessiz kalan yetkilileri de anlamakta zorlandığını vurguladı. Özbaysal, mevcut durumun tersine dönmesi ve Akçaabat’ın hak ettiği kültür-sanat etkinliklerine kavuşması için de elini taşın altına koyduğunu belirterek, “Daha ilerisi için göstermiş olduğum çabada Akçaabat sevdam her zaman ağır basmaktadır.” şeklinde konuştu.

Kültür Sanat