Vurdukları Altın Oldu

Vurdukları Altın Oldu

Vurdukları Altın Oldu

18-24 Mayıs tarihleri arasında Burdur’da düzenlenen Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonasında Akçaabat Spor Kulübü boksörleri damgayı vurdu.

2 altın 1 bronz madalya kazanan Akçaabatlı boksörler hedefleri milli forma ile ringe çıkıp Avrupa Şampiyonasında madalya almak.

40 kg Yasin ATMACA bütün rakiplerini tek tek eleyerek altın madalyanın sahibi oldu.Yasin Atmaca bu yıl 3 yıldır arka arkaya Türkiye şampiyonu olma başarısını gösterdi.

41 kg Gökay yılmaz, ise şampiyonada en göz dolduran isimlerden birisi oldu.Gökay yılmaz tüm rakiplerini ezici bir üstünlükle yenerek Türkiye Şampiyonu olma başarısını elde etti.Artık sıra Avrupa madalyasında.

52 kg Yusuf Ali Nadir ise Bronz madalyada kaldı.Yusuf Ali eğitim hayatına önem veren bir sporcu olduğu için Aylardır lise giriş sınavlarına hazırlanıyordu.Pek fazla antrenmanlara katılamadı.Eğer Yusuf Ali İyi bir şekilde hazırlansaydı o da altını alırdı.

Sporcuların Antrenörü Altar Kalkışım; Akçaabat son yıllarda boksa damgasını vurmaya başladı.Katıldığımız hemen hemen her şampiyonada 1 şampiyon çıkartıyoruz .en azından madalyasız döndüğümüz hiç bir şampiyona yok.Bu yüzden hedefimiz her zaman Avrupa ve dünya şampiyonaları olmuştur.Şimdi önümüzdeki ay Romanya da yapılacak olan Avrupa şampiyonasında şampiyon olan iki sporcumdan da madalya bekliyorum.İnşallah şampiyon olup bizleri ve türk milletini sevindirirler.

Kulüp başkanı Ali Kemal Nadir ise yaptığı açıklamada;"Kulübümüz olarak bu tür başarılara alışmış durumdayız.Hocamız ve sporcularımızı cani gönülden kutluyorum.Artık çıtayı biraz daha yukarıya taşımak gerekli Avrupa şampiyonasında inşallah başarılı olup ülkemize madalya kazandırırız.Başta sporcularızın aileleri olmak üzere emeği gecen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

akcaabat-spor-kulubu.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor