Veteranlar Turnuvası Sona Erdi

Veteranlar Turnuvası Sona Erdi

Veteranlar Futbol Turnuvası Sona Erdi

ASKF’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Veteranlar Futbol Turnuvası sona erdi.  Önceki akşam Yavuz Selim Sahası’nda Akçaabat Sebatspor ile Ollilerspor arasında oynanan final maçı sonrası turnuvanın şampiyonu belli oldu. Yavuz Selim Sahasında oynanan ve Sinan Özcan, Zafer Gayretli, Cemil Tunç’un hakemliğini yaptığı şampiyonada, Akçaabat Sebatspor  rakibi Ollilerspor’a Ayhan Alemdaroğlu ve Nural Yanık’ın golleriyle 2-0 yenilerek turnuvada ikinci oldu.

Hakemlere ödüllerini, Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş verirken,  ikinci olan Akçaabat’ın kupasını Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, şampiyon takım Olliler’in kupasını ise ASKF Başkanı Cahit Erdem, İl Temsilcisi Zeki Kurt, TÜFAD Başkanı Hayri Tekelioğlu, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı ve iş adamı Cemil Kalkışım hep birlikte verdi. 

Bu arada final maçı öncesi ASKF yönetimi, turnuvaya katılan tüm takımların temsilcilerine İkram Sofrasın’ da iftar yemeği verdi.

SAHA: Yavuz Selim

HAKEMLER: Sinan Özcan***, Zafer Gayretli***, Cemil Tunç*** 

AKÇAABAT: Ahmet Yılmazer**, Tahir Usman**, A.Kadir Aydın**, Erdal Akkol**,  Mehmet Kurdal**, A.Kadir Çelik**, Serkan Şahin** (Fehmi Durmuş*), Nail Timurcuoğlu** (İsmail Sivrikaya*), Hakan Akbulut** (Ali Kemal Akyüz*), Hakan Bayraktar**, Emin Ergül**

OLLİLERSPOR: Yasin Mandıralı***, Erdoğan Kurt***, Kemal Muratoğlu***, Harun Beklemiş***, Tuncay Lakot***, Ümit Özgürler***, Nural Yanık***, Ayhan Alemdaroğlu*** (Yavuz Şanver**), Cengiz Tokgöz*** (Murat Karaağaç*), Ahmet Ötleş*** (Denizhan Altunbaş**), Serkan Karadeniz*** (Zafer Özdiliç*)

GOLLER: Dk.35 Ayhan Alemdaroğlu, Dk.43 Nural Yanık (Ollilerspor)

fotogaleri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor